De Gelukfabriek Business Boost Bucketlist

Jaa, eindelijk is het zover en kan de Gelukfabriek Business Boost Bucketlist de wereld in!

Gelukfabriek Business Boost Bucketlist

Wat is er de afgelopen weken door verschillende mensen hard gewerkt aan de Business Boost Bucketlist! De grafisch vormgeefster, de websitebouwer, mijn VA, mijn buddies, een mooie groep (startende) ondernemers, mijn juriste, familie en vrienden. En met resultaat!

Wat ben ik trots en volgens veel mensen mag ik er ook zeker trots op zijn 😉

‘Als ik de Gelukfabriek Business Boost Bucketlist 2 jaar geleden bij de start van mijn bedrijf had gehad, had mijn bedrijf er nu heel anders uit gezien’

 

Dit is een van de opmerkingen die ik de afgelopen weken heb gekregen over mijn Bucketlist. Het is namelijk een supergaaf document waarin ik jou als (startende) ondernemer help om een succesvol bedrijf neer te zetten. En waarvan ik zeker weet dat het je gaat helpen. Hier biedt namelijk structuur en how to’s, do’s en dont’s!

‘Wat een eye-opener, het is een verademing om een stappenplan te hebben zodat ik mijn passie om kan buigen naar mijn werk’

Vraag hem hier aan!


Het idee voor de Gelukfabriek Business Boost Bucketlist

Het idee voor de Bucketlist is ontstaan doordat ik vaak vragen kreeg van klanten over het opzetten van een succesvol bedrijf. Ik zie altijd veel vragen op Social Media voorbij komen en had natuurlijk zelf ook en heel traject doorlopen met de start van mijn bedrijf. Wat vond ik het lastig om de juiste how to’s en praktische informatie te vinden.

Er was en is zoveel informatie, hoe bundel je dat? Hoe houdt je focus? Hoe blijf je tussen alle bomen door het bos nog zien? Hoe verdwaal je niet in alle informatie en mails je elke dag tot je komen?

Het is mijn missie om het voor ambitieuze en ondernemende mensen toegankelijk te maken om dromen en wensen om te zetten in concrete acties zodat er een succesvol bedrijf gebouwd kan worden. Daarom wilde ik een document maken om hier mijn steentje aan bij te dragen. En natuurlijk blijf ik constant werken aan dit document, steeds vernieuwen, steeds verbeteren, steeds met het nieuwe ondernemen meegaan en innoveren.

‘Het leest gemakkelijk, je gaat er snel door heen en ik voel jouw passie in het document’

 

 Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent over de Gelukfabriek Business Boost Bucketlist als ik. En dat het jou gaat helpen om een succesvol bedrijf neer te zetten! Vraag hem aan en laat je verrassen en inspireren, op naar het bedrijf wat jou gelukkig maakt!

Vraag de Bucketlist hier aan!

- klantenervaring-