Dit is mijn eerste grote les van 2018

2018 startte voor mij bijzonder. Het had direct een grote les. Naast feest, ik startte samen met een compagnon mijn tweede bedrijf www.jouwbusinessevents.nl was er ook een andere kant. Na de lancering van het bedrijf belandde ik direct de eerste dagen van 2018 al met een flinke griep op bed. Ik had een hele leuke Business Boost gepland staan. Ik zou met een onderneemster gaan zitten om haar bedrijf in fotografie meer op de kaart te zetten. Helaas was ik echt te ziek om ook maar een stap te kunnen verzetten. Helaas ging de Business Boost dus niet door.

Ik lag in bed en kon gelukkig wel nadenken over mijn bedrijf en wat ik wilde. Ik besloot ook even terug te kijken naar de doelen die ik had gesteld voor 2018. Ik snapte op dat moment eigenlijk niet waarom ik daar over na dacht, want 2018 was pas net begonnen, maar nu snap ik dat wel šŸ˜‰

Lesje doelen stellen

Eind 2017 had ik een doel opgeschreven over rust nemen. Het doel was letterlijk ‘meer rust nemen’. ‘Meer rust nemen’ is natuurlijk niet heel concreet. Ik realiseerde me dat ik specifieker met mijn doelen om mocht gaan, wilde ik er ook uithalen wat ik eruit wilde halen. Dit leer ik ondernemers ook tijdens mijn Business Boosts, maar voor mezelf was ik het even vergeten. Ik ben het doel: RUST voor 2018 specifieker uit te gaan werken. Rust prima, maar liever niet op deze manier. Dus focus op wat ik wĆ©l wil met betrekking tot rust.

Nu vraag je je misschien af waarom ik dit allemaal deel. Ik doe dit omdat ik graag wil dat jij ook heldere, concrete doelen voor jezelf en jouw bedrijf neer gaat zetten. Alleen op die manier creƫer je wat je wilt en kun je daar ook met elke vezel in je lijf mee aan de slag.

Duidelijk weten wat je doelen zijn draagt bij aan het: uitwerken en concreet maken van je plannen. Het helpt je focussen op klanten krijgen eb omzet genereren. Het helpt je om je producten en diensten strategisch aan te bieden en met resultaat een succesvol bedrijf!

- klantenervaring-