zzp groeiprogramma

Speciaal Groeiprogramma voor Drentse zzp’ers

Het begon 2 jaar geleden op de bedrijven contactdagen. Ik werd door Erik Riensema geïntroduceerd aan Harry Weitering, Henriette Veenstra van ikonderneemhet.nl en Eelco Bakker tijdens een van de sessies van de Provincie Drenthe. Dit was een speciale sessie om de zzp’ers van Drenthe samen te brengen en in kaart te brengen waar de behoefte aan zou kunnen hebben. Helaas waren er maar 2 zzp’ers in de zaal.

Je zou kunnen concluderen dat de zzp’er dus geen behoefte heeft aan scholing, training, sparren, coaching. Wij wisten dat dit absoluut niet het geval was. Er ontstond een heel mooi gesprek en we besloten met een aantal ondernemers de handen ineen te slaan. Krachten te bundelen en al onze kennis en ervaring samenbrengen.

Meer omzet, opdrachten., leukere klanten, je bedrijf ontwikkelen met het ZZP Groeiprogramma

Wij weten dat het lastig is om als zzp’er voortdurend bezig te moeten zijn met de uitvoering van je opdrachten om geld te verdienen en toch ook na te moeten denken over de ontwikkelingen in je bedrijf om tot verandering en vooruitgaan of misschien zelfs voortbestaan in veranderende tijden te komen.

Met jou zijn er natuurlijk meerdere zzp’ers die er zo in staan. Hoe fijn zou het zijn om samen met deze ambitieuze ondernemers op te kunnen trekken om kennis te verwerven en te ontwikkelen en ook nog eens bijgestaan te worden door een ervaren en door de wol geverfde businesscoach? Na veel sparren en overleg ontstond het ZZP Groeiprogramma. Een programma om jou te helpen en er samen met jou voor zorgen dat jij je groeidoelen bereikt.

Dit groeiprogramma bestaat uit

  • kennis webinars
  • werksessies en
  • persoonlijke coachingsessies

waarbij zaken als een heldere waardepropositie, weten wie jouw ideale klant is en hoe je die kunt bereiken, nadenken over en toepassen van nieuwe verdienmodellen, online zichtbaarheid en hoe je je netwerk optimaal in kunt zetten om jouw resultaten te bereiken aan de orde komen.

Dit programma duurt 4 maanden. De startbijeenkomst is 10 september 2020!

 

Ervaringen van zzp’ers die dit programma eerder hebben gedaan

“Het ZZP-groeiprogramma vind ik heel waardevol. Informatie uit de kennissessies zijn direct toepasbaar en ik kom er altijd met energie vandaan. Met een persoonlijke coach ging ik op zoek naar de kern van mijn bedrijf. Dit leerde mij waar ik in mijn bedrijf de focus op wil leggen om succesvol te kunnen zijn. En natuurlijk ontmoet je ook veel leuke andere ZZP-ers. Deze training geeft mijn bedrijf zeker een boost! Jan Duker, fotograaf

“Even weer met de nieuwe plannen bezig zijn. Heerlijk! Dank voor jullie nieuwe inzichten!” Sabine Vehof, administratiekantoor.

 

Subsidie

Het programma op maat heeft een waarde van 1500 euro. Met een speciale voucher krijgen deelnemers uit Drenthe 1000 euro vergoed en hoef je  slechts een eigen bijdrage van 500 euro te betalen. Echt een te gekke kans om te groeien met je bedrijf!

 

Mee doen?!

Ben je geïnteresseerd om mee te doen of wil je meer weten, dan beantwoord ik graag al jouw vragen!

www.zzpgroeiprogramma.nl

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.