De Boost voor jouw Business!

Toegang tot de online academy & de Business Boost in 1 dag

Je kunt op elk moment instappen in deze gave training en zelf kiezen op welk moment jij jouw live dag in wilt plannen. Ik ga geen druk op je leggen of schaarste creëren. Jij bepaalt wanneer jij er klaar voor bent om stappen te zetten in jouw bedrijf!

Ben jij:

 • Een ambitieuze ondernemer en druk bezig met het opbouwen van een succesvol bedrijf?
 • Iemand die bruist van de vele ideeën, maar heb je geen idee hoe je die vertaalt naar een concreet businessconcept?
 • Iemand die nieuwe diensten op de markt wil brengen, maar weet je niet waar je moet beginnen?
 • Op zoek naar een business coach om jouw bedrijf naar the next level te brengen?

Dan is de Business Boost Academy zeker iets voor jou! je kunt op elk moment instappen, je krijgt toegang tot de complete Business Boost Academy en kan zelf met je bedrijf aan de slag.

Maar dat is nog niet alles. Gedurende het programma plan je zelf de Business Boost Dag in. Tijdens een Business Boost op een inspirerende locatie bepalen we samen welke ijzersterke strategie het beste bij jou past om écht (door) te groeien. We gaan ervoor zorgen dat jouw bedrijf een flinke boost krijgt en je er weer vol goede moed tegenaan kan. We starten in een kleine groep, zodat je ook van en met elkaar aan de slag kunt. Zo werk je aan je bedrijf én aan een leuk netwerk.
Daarnaast is er een moment op deze dag waarop je 1 op 1 met mij gaat zitten en al je vragen kunt stellen! Zo heb je ook direct een boost voor jouw plannen.

Levenslang toegang tot de online Academy

Plan zelf je Business Boost in een groep

Bouw een ijzersterke business strategie

iris Colijn, gelukfabriek

Ik kwam Marjan tegen tijdens een netwerkevent en voelde meteen een leuke klik! Destijds was ik bezig met plannen voor een eigen bedrijf. De invulling, de missie, de why en de drive waren er al, maar Marjan heeft me de juiste zetjes gegeven die ik op dat moment nodig had. Tijdens de 1:1 Business Boost heb ik inzichten gekregen in mijn ideale klant en met name antwoord op de vragen: Hoe ga ik nu van start? Welke stappen ga ik zetten en hoe bereik ik mijn doelen? Marjan is een waardevolle gesprekspartner die je weet te motiveren en je van de ondernemersduikplank laat springen! 

– Iris Colijn – www.iriscolijn.nl 

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

– Liseth Blitz – blitzontwerpt.nl

Gelukfabriek, Rianne van der Vegt, About Memories

Begin januari ging ik gelijk goed van start met een 1 op 1 Business Boost met Marjan. Ze hielp me met mijn doelen en het aanbrengen van meer structuur in mijn bedrijf. Daarnaast gaf ze mij het juiste duwtje in mijn rug om diezelfde maand nog mijn eerste filmworkshop te organiseren. Heel spannend, maar dit was goed... Dit had ik echt nodig! Marjan is een heel fijn persoon om mee te sparren. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, positieve energie, veel kennis en geeft goede tips om je ideale klant, administratie, social media en bedrijfsdoelen in kaart te krijgen. Absoluut een aanrader!

Rianne van der Vegt - www.About Memories.nl 

Sylvana - review Gelukfabriek

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

– Sylvana Schouten van Galen – bysylvana.nl

Revies Gelukfabriek, Nanda van Aalst mijnstoryteller
 
Wauw wat was deze business boost een bijzondere dag. In een paar uur tijd kreeg ik alles waar ik op hoopte en nog meer. 
Ik besloot met Marjan samen te werken, omdat ik op zoek was naar een coach die niet terugvalt op het standaard zinnetje: wat denk je zelf? Ik denk zelf genoeg, maar daarvoor ga ik niet met een business coach aan de slag. Ik zocht iemand die mij vanuit haar expertise concreet verder kon helpen en die tegelijkertijd advies kon geven dat passend is voor wie ik ben als persoon. Iemand die het totaalplaatje ziet. Dat zag Marjan perfect!
Ik vertelde haar dat ik voelde dat mijn missie nog niet klopte, er ontbrak een diepere laag. Ook in mijn diensten miste ik nog elementen van wie ik ben en wat ik kan geven om anderen te helpen. Marjan wist binnen no time de ontbrekende puzzelstukjes te benoemen en hoe ik dat het beste in mijn bedrijf kan integreren. Aan het einde van de dag ging ik naar huis met een aangescherpte missie, nieuwe en aangescherpte diensten, mijn ideale klant helder en een helder plan voor 2020 om mijn omzetdoel te halen. Maar bovenal ook met heel veel nieuwe energie, blijdschap en vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet wat mij te doen staat! 
 
Nogmaals heel erg bedankt voor de ontzettend fijne dag en al jouw waardevolle input! 🙂
 
Liefs! Nanda
Marjet Siegers, Gelukfabriek, Donderes
 
De Business Boost heeft mij geholpen het fundament voor mijn bedrijf te leggen waarmee ik vooruit kan! Mijn grootste plannen en dromen zijn nu concreet en hebben focus. Marjan, Dank je wel voor je enthousiasme en het creatief meedenken.
 
Marjet Siegers Coach-Consultant bij Donderes  

Wauw, ik wil het je toch even laten weten. Ik heb direct alle modules van het online programma even doorgekeken. Ik moet je vertellen dat het er prachtig, duidelijk en gedegen uitziet. Het geeft mij vertrouwen en ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt om deze training bij jou te volgen. Ik heb echt een training gekocht, dankjewel daarvoor! 

Manda Gritter Gelukfabriek

Ik vond de BusinessBoost met Marjan inspirerend, vol energie en enthousiasme in een open en ontspannen sfeer. Het is superfijn dat Marjan (net als ik) heel snel denkt. Daardoor konden we in een paar uur tijd heel veel structuur aanbrengen in alle plannen die in mijn hoofd zaten, keuzes maken en concrete acties formuleren. Dankjewel Marjan!

 Manda Gritter   www.picturepower.nl

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

Ellen Oosting - ellenoosting.nl

Esther Ruel van Mijn Gouden Traan Gelukfabriek

De Business Boost bij Marjan was iets waar ik heel erg naar uit keek. En het heeft me zoveel gebracht: structuur, focus en vooral heel veel energie en zin om door te gaan met Mijn gouden traan. Ik denk met plezier terug aan deze dag die me hielp om vervolgstappen te gaan zetten. De to-do list waarmee ik wegging is iets wat me nu scherp houdt. En als ik het even niet meer weet dan kijk ik naar mijn mini-Yentl en pak ik mijn Business Boost map erbij. Dat helpt!

Esther Ruel  www.mijngoudentraan.nl

Lianne Wolthuis Gelukfabriek

De Business Boost was een super leuk, gezellige en vooral leerzame dag! Deze dag heb ik veel geleerd over zowel mezelf als mijn bedrijf. Het heeft mij echt nieuwe inzichten gegeven! Daarbij vond ik het ook heel erg fijn dat je heel erg meedenkt over mijn bedrijf, hoe je het beste dingen kunt aanpakken, om weer nieuwe stappen te zetten, je bent echt betrokken!

Dus ik raad iedereen de Business Boost aan omdat je een ontzettende leuke coach bent, met een programma waar je weer stappen mee vooruit kunt zetten! Of je nou beginnend ondernemer bent of als je vast loopt en niet weet hoe verder...

Dankjewel Marjan!

Lianne Wolthuis   Lianne Pedicure & Manicure

In december vorig jaar, vlak voor de kerstvakantie, had ik een Business Boost met Marjan. Dat leek mij heel fijn en nuttig omdat ik in 2020 serieuze grote stappen wil zetten met mijn bedrijf Inspiratiemotor. Wat een vergissing! Nee, natuurlijk was de Business Boost geen vergissing! Die was echt super! Alleen mijn eigen timing was niet goed. Ik heb de hele vakantie het gevoel gehad dat ik aan de slag wilde. Nog nooit heeft een kerstvakantie zo lang geduurd. Eindelijk was het januari en kon ik aan de slag. Vanaf de eerste werkweek ging het goed lopen. Nu, bijna half februari, zit ik met de opdrachten die nu al binnen zijn voor de komende tijd al ruim over mijn jaaromzet van 2019! Eind vorig jaar was mijn eigen Mindset al veranderd en Marjan gaf me nog een extra duw de goede richting op. We bedachten mijn challenge om in 2020 2020 studenten te inspireren. Dat aantal leek bijna onmogelijk maar door de afspraken die nu in mijn agenda staan lijk ik het echt te gaan halen! Hoe ik dat ga doen? Houd mijn social media in de gaten... 😉

Xandra Koops, Inspiratiemotor Studiekeuzecoach en spreker www.inspiratiemotor.nl   www.inspiratiemotor.nl

Gelukfabriek, Mariska van Gennep

"Marjan ken ik al enkele jaren, we leerden elkaar online kennen, beiden net gestart en deden een training om online programma’s te maken. Omdat we allebei in Drenthe wonen, was de afspraak al snel gemaakt. Toen al ontpopte zich de vakvrouw Marjan, gedreven om andere onderneemsters te helpen groeien.

Via de zijlijn blijven we elkaar volgen en begin dit jaar start ik met haar Business Boost, om van  (mantelzorg)spreekster naar expert spreekster te gaan. De tips en tools die Marjan aanreikt zijn simpel en o zo doeltreffend! Marjan zet zich voor 1000% voor je in en vraagt vaak even tussendoor of het gaat, geeft een tip of inzicht om iets net even anders aan te pakken.

Alleen… na de komst van Corona, het zien inzakken van aanvragen om te spreken én het inzicht dat ik zelf minder betrokken ben, omdat ik niet meer mantelzorg (mijn man is overleden), besluit ik om te stoppen met ondernemen (in deze richting). Ons laatste coachgesprek verloopt dan ook anders dan verwacht. Na 20 minuten nemen we afscheid. Mijn besluit om te stoppen raakt haar diep, dat merk ik aan alles. Ze heeft alles gegeven wat ze kan om mij te coachen. Ik ga een ander pad. Marjan, blijf vooral doen wat je doet. Vrouwelijke onderneemsters helpen, coachen en stimuleren. Je bent en blijft een TOPPER!" 

Mariska van Gennep

https://lminterieurontwerp.nl

De Business Boost was verhelderend, motiverend en een echte eyeopener voor mij!
Laura van der Velden  - www.lminterieurontwerp.nl -

Start met de Business Boost

Voorafgaand aan de Business Boost zal ik je een vragenlijst opsturen en krijg je toegang tot de online Business Boost training. Jij kunt dan zelf al stappen zetten en zorgen voor een goede voorbereiding zodat ik als business coach vooraf inzicht heb in jouw bedrijf en ideeën. Zo kunnen we meteen aan de slag!

We zullen dan samen een actieplan opstellen waarbij jouw ideale klant centraal staat. Dit zal natuurlijk een plan zijn waar jij je zelf prettig bij voelt, want hoe zekerder je zelf van je business strategie bent, hoe meer kans van slagen!

Na de Business Boost weet je

 • Wie jouw ideale klant is
 • Hoe je jouw ideeën omzet naar een business concept
 • Welke diensten en verdienmodellen je succesvol kunt inzetten
 • Welke marketingacties er nodig zijn
 • Hoe je de juiste focus krijgt en houdt
 • Hoe je de juiste klanten trekt en omzet gaat draaien
 • Wat jou onderscheid van je collega’s
 • Hoe jij kan gaan groeien als ondernemer

OFTEWEL: je kunt aan de slag met jouw eigen bedrijfsstrategie!

Business Boost - Marjan van de Bult - starten
Gelukfabriek, Marjan van de Bult
Gelukfabriek, Marjan van de Bult
sturen op cijfers

Business Boost Traject

In een groep

Jij krijgt toegang tot de online Academy en kan direct aan de slag. Daarnaast plan je zelf een Business Boost in een groep.
Tijdens de groepssessie zijn er maximaal 5 andere ondernemers bij, die jou ook kunnen helpen aan nieuwe inzichten/ideeën. Het kan soms fijn zijn om met meerdere mensen over een onderwerp te kunnen sparren.

Nu € 799,00

1 op 1 Business Boost Traject

Jij krijgt toegang tot de online Academy en kan direct aan de slag met de online modules. Daarnaast plannen wij 3 dagdelen waarop wij 1 op1 aan de slag te gaan. Je krijgt de volledige aandacht. Zo weet je zeker dat ieder onderwerp waar je mee zit besproken wordt.


Nu € 1299,00

1 op 1

Online Business Boost Training

Dit online business programma is een leuke en doeltreffende training waarin we gaan werken aan JOUW ijzersterke Businessstrategie. De online training bestaat uit verschillende modules. Je begint met inzicht krijgen in jezelf en jouw bedrijf: hoe wil jij precies in het leven staan?

Nu € 497,00

 • Toegang tot de Business Boost Academy en besloten Facebookgroep
 • Je krijgt voorafgaand aan onze dag een vragenlijst om jouw actiepunten helder te krijgen.
 • 1 dag samen met mij als business coach en maximaal 5 andere ondernemers op mijn kantoor
 • Ik verzorg deze dag, dus je hoeft niets mee te nemen
 • Je krijgt een trainingsmap met alle informatie voor jouw Business Boost
 • 1 maand na de Business Boost is er een online terugkom sessie met de groep waarin je nog vragen kunt stellen en we samen gaan kijken naar de acties die je in die maand hebt gezet.
 • Na afloop van de Business Boost heb jij een actieplan passend bij waar jij nu staat met jouw bedrijf!
 • Je plant zelf in wanneer je deelneemt aan de Business Boost in een groep.
 • Toegang tot de Business Boost Academy en besloten Facebookgroep
 • Je krijgt voorafgaand aan onze dag een vragenlijst om jouw actiepunten helder te krijgen.
 • 3 dagdelen 1 op 1 om samen met mij jouw business strategie te bepalen
 • Je krijgt een trainingsmap met alle informatie voor jouw Business Boost
 • Je gaat op een hele speciale, creatieve manier jouw ideale klant uitwerken
 • We plannen na de 1 op 1 Business Boost een skype sessie van 1 uur waarin we de stappen bespreken die je gezet hebt en een actieplan maken voor de komende maanden.
 • We maken dan een actieplan voor de komende 3 maanden.
 • En ik ben die 3 maanden nog volledig tot jouw beschikking voor coaching.
 • Na afloop van het Business Boost Traject heb jij een actieplan passend bij waar jij nu staat met jouw bedrijf!
 • Toegang tot alle modules inclusief de bonusmodule met expert-sessies
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep waar je al jouw vragen kunt stellen en successen met gelijkgestemden kunt delen
 • Jouw stappenplan voor het opzetten van een succesvolle business

Twijfel je nog?

Plan een gratis strategie sessie

Lijkt het je tof om samen met mij aan de slag te gaan, maar twijfel je nog of dit het wel echt voor je is? Dat begrijp ik helemaal! Daarom bied ik je aan om gratis en vrijblijvend kennis met mij te maken. Op die manier kunnen we beide ontdekken of we een match zijn en samen kunnen gaan knallen met jouw bedrijfsstrategie.

Tijdens dit gesprek maken we dus kennis met elkaar en:

 • Gaan we kijken waar je nu staat als ondernemer en met je bedrijf
 • We gaan bepalen waar je naar toe wilt
 • Waar je nu tegenaan loopt
 • Welke stappen je nu in de juiste richting kan nemen
 • Je kan direct aan de slag met een aantal praktische tips en concrete adviezen!

Maak nu een afspraak voor een gratis strategie sessie van 30 minuten.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

 

Staat je vraag er hieronder niet bij? Laat het me weten!

Invalid Email
Invalid Number
Gelukfabriek FAQ