Business Boost Bucketlist

 

Ontdek de stappen naar een succesvol en gelukkig bedrijf

Business Boost Bucketlist, Gelukfabriek

 

Of je nu starter bent of al langer onderneemt. Soms zit je dagen op internet, volg je gratis webinars en download je tientallen E-books. In de hoop informatie te vinden over de stappen die jij kunt maken met jouw bedrijf. Maar hoe fijn is het om één lijst te hebben die nodig is om succesvoller te zijn? Speciaal voor jou heb ik daarom de Business Boost Bucketlist gemaakt. Dé plek waar je concrete acties en tips vindt en aan de slag kunt met jouw doelen. En heb je vragen, ook dan sta ik voor je klaar. Zodat je succesvol, maar vooral gelukkig kunt ondernemen.

Deze Business Boost Bucketlist kun je via deze link bestellen voor slechts: 
€ 49,- exclusief btw! 

 

Ps.. op het betaalscherm zie je de prijs inclusief btw staan, maar op de factuur staat netjes het bedrag exclusief btw, dus het is aftrekbaar 😉

Business Boost BucketlistIk heb zoveel aan de Business Boost Bucketlist gehad. Ik begon als ondernemer en ik had geen idee hoe en wat. Wat moet je?! Ik zag de Bucketlist voorbij komen en heb hem direct aangeschaft en uitgeprint. Hij heeft maanden bij mij naast de computer gelegen en ik heb alles afgevinkt.  Het was echt mijn leidraad voor het ondernemerschap. Ik begon met 0 kennis en door de alle stappen van de Bucketlist te doorlopen heb ik de hele basis voor mijn bedrijf gezet!

– Mirte Jongens –

Oh, wat ben ik blij met de Business Boost Bucketlist. Het heeft mij echt geholpen om focus en structuur aan te brengen tijdens de start van mijn bedrijf. Ik wist door de Bucketlist precies wat ik allemaal moest doen. 

– Bianca de Moor –

- klantenervaring-