Business Boost Traject

Ben jij op zoek naar een training waarin jij jouw idee omzet naar een succesvol bedrijf en wil jij een business coach die jou daarbij kan helpen? Dan is dit Business Boost Traject iets voor jou!

Je loopt al een tijdje rond met het idee om voor jezelf te beginnen en misschien heb je zelfs de eerste stappen al gezet. Avonden ben je aan het nadenken en bedenken hoe het zou zijn als jij een eigen bedrijf zou hebben. Wie je dan zou willen helpen en wat je dan het allerliefste zou gaan doen. Maar dan komt het.. hoe ga je dat nou precies doen? Hoe zet je al jouw ideeën en dromen nu om in een businessconcept wat werkt. Waar je, naast dat je mensen kunt helpen, ook geld kunt gaan verdienen om jouw leven te leven zoals jij dat wilt?

​Ik ben er voor jou!

Dit Business Boost traject is er speciaal voor jou als je merkt dat je behoefte hebt aan iemand die samen met jou gaat zitten en structuur en focus gaat aanbrengen in al jouw ideeen en plannen. Wat gaat voor jou werken en wat werkt niet. Hoe ga je er voor zorgen dat klanten jou weten te vinden en krijg je steeds weer die leuke klanten, waardoor jij kunt doen wat jij het allerliefste doet zonder dat al jouw geld, tijd en energie er aan op gaat.

Ik ben Marjan van de Bult, business coach en sinds 2014 eigenaresse van Gelukfabriek. Ik heb in de afgelopen jaren al vele vrouwelijke ondernemers mogen helpen van idee of droom naar een succesvol businessconcept.

Marjan van de Bult Business coach

Wat houdt de Business Boost Training in?

Deze training bestaat uit 5 live dagen. Je komt samen met een klein groepje ondernemers samen op mijn kantoor en we gaan met elkaar de diepte in op zoek naar dat wat jou gelukkig maakt en waar jij succesvol mee wilt worden.

Ben jij een creatieve of dienstverlenende ondernemer die flinke stappen wil zetten om een groeiend bedrijf neer te zetten en zich 100% inzet om te werken aan jouw doelen, mindset en het ondernemerschap?

Na deze 5 live dagen heb jij:

  • Helder waar je nu staat met jouw idee of bedrijf en waar je naartoe wilt groeien
  • Jouw doelen concreet gemaakt en geïmplementeerd
  • Helder wie jouw ideale klant is en hoe je hem/haar kunt aantrekken
  • Inzicht in de kansen die er voor jou in de markt liggen
  • Duidelijk hoe je via jouw website en social media meer klanten aantrekt
  • Een goed aanbod met de juiste prijzen
  • Een sterke mindset gecreëerd

Tijdens het Business Boost traject maken we samen een stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt. Zodat je gelijk stappen kunt maken met de strategie voor jouw bedrijf. Naast dat we 5x bij elkaar komen, krijg je ook toegang tot de besloten Facebook groep en hebben we via mail, telefoon en Skype contact met elkaar voor vragen en tussentijdse feedback.

Wat krijg je allemaal:

  • Je krijgt toegang tot de online masterclasses over het bepalen van jouw ideale lifestyle en de masterclass over het werken aan jouw bedrijf.
  • Je krijgt toegang tot de besloten facebook groep waarin we met elkaar focus en structuur houden tussen de live dagen door. Daarnaast is dit ook de plek waar je met elkaar kunt sparren en mij vragen kunt stellen.
  • Leuke masterclasses met inspirerende ondernemers die allemaal expert zijn op hun vakgebied. Bijvoorbeeld een juriste, brandexpert of fotografe.

Praktische informatie

Het Business Boost Traject in een groep is een 4 maanden programma en start in augustus 2019 weer. De live dagen vinden plaats in de omgeving van Norg (Drenthe)  en zijn van 09.30 uur tot max 16.30 uur.

De dinsdaggroep en zaterdaggroep starten in augustus 2019 weer! Wil je deelnemen aan dit traject om in dit jaar te kunnen gaan knallen met je bedrijf, laat dit dan hiernaast weten!

De investering die jij doet in jezelf en de groei van jouw praktijk is slechts € 1897,- ex btw

Heb je vragen of twijfel je of een business boost traject wel bij jou past of wil je dit traject liever 1 op 1? Neem dan gerust contact met me op via [email protected] of plan een gratis business boost sessie in om kennis te maken.

Benieuwd hoe anderen mij ervaren?

- klantenervaring-