Drentse ondernemers opgelet! Dit is een gave kans!

Pak jij kansen en mogelijkheden als ze op jouw pad komen?

Ik merk dat ik vooral in het begin van het ondernemerschap regelmatig kansen heb laten liggen. Ik durfde niet zo goed, wist niet precies hoe ik dan iets moest aanpakken of welke stappen ik kon zetten.

Zonde.. want ik heb zoveel laten liggen! Maar dat is natuurlijk achteraf gepraat en ik ga het mezelf niet kwalijk nemen. Ik heb mijn lessen geleerd en nu de mensen om me heen verzamelend die me helpen om wel stappen te zetten om om mij te ondersteunen als ik kansen en mogelijkheden wil pakken.

En dat wil ik ook graag voor jou! Ik wil er voor jou zijn, samen met jou op zoek naar kansen en mogelijkheden en deze dan ook uitwerken en pakken.

Dat is onderdeel van mijn missie.. jou helpen om van je dromen en ideeën een mooi en succesvol bedrijf te maken! Dus let goed op.. ik ga je nu attenderen op een hel gave kans 😉

De provincie Drenthe heeft € 60.000,- beschikbaar gesteld voor ondernemers om groei van hun bedrijf te stimuleren. De regeling (ook wel voucherregeling genoemd) betreft een financiële ondersteuning van maximaal € 2.000,- of € 5.000,- voor het inhuren van een kennisleverancier.

En als kennisleverancier help ik je heel graag om van al jouw dromen en ideeën een succesvol bedrijf te maken.

Wil je meer weten over deze regeling of over hoe ik je hierbij kan helpen?

Stuur me dan een mail.. dan denk en kijk ik graag me je mee!

- klantenervaring-