EMDR voor ondernemers

De meeste ondernemers starten hun bedrijf vol goede moed. Maar soms kom je er achter dat je door bijvoorbeeld een blokkade niet het uiterste uit jezelf kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan een negatief zelfbeeld, faalangst of het begeven in (grote) groepen mensen. EMDR kan je helpen om die blokkade op te heffen en het uiterste uit jezelf te halen.

Eye Movement Desensitisation and Reprocessing (EMDR) is een therapievorm die vaak wordt gebruikt voor mensen die last blijven houden van een schokkende gebeurtenis. Voorbeelden hiervan zijn een trauma, een ongeluk of een incident waar geweld plaats heeft gevonden. Maar het kan ook ingezet worden als je negatieve ervaringen hebt meegemaakt. Als je bijvoorbeeld bent gepest als kind, een negatieve ervaring hebt opgedaan in je werk of jouw zelfbeeld niet positief is.

Dit kan veel gevolgen hebben voor de manier waarop je in het leven en in jouw bedrijf staat. Negatieve of traumatische ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je nu niet leeft en onderneemt op de manier zoals jij dat wilt.

Gelukfabriek (39 van 52)

Waarom EMDR voor ondernemers?

Wij geloven dat EMDR jou helpt om stappen te zetten in het ondernemerschap. Dat het je helpt om uit je comfortzone te stappen omdat je geen emotionele gevolgen meer ervaart van een negatieve ervaring uit jouw verleden.

 

Als ondernemer krijg je te maken met belemmerende overtuigingen.

  • Je voelt dat er meer in je zit dan er nu uit je komt
  • Je wilt je dromen waarmaken.

 

Maar de belemmerende overtuigingen of negatieve ervaringen uit het verleden houden je tegen om deze dromen waar te maken.

 

Wat levert EMDR jou op?

Door EMDR ontwikkel je jouw ondernemerskwaliteiten en mindset om te groeien en te ontwikkelen zodat jij jouw doelen gaat halen.

Je ontdekt hoe het is om in actie te komen en resultaten te behalen.

Oudenrijn Fotografie-3576

Waar wacht je op?

Wij zijn heel enthousiast over EMDR en de resultaten die het oplevert. We zien ondernemers hun doelen wél behalen.

...

Neem contact met ons op als je meer wilt weten!

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

Ellen Oosting - ellenoosting.nl

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

– Liseth Blitz – blitzontwerpt.nl

Sylvana - review Gelukfabriek

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

– Sylvana Schouten van Galen – bysylvana.nl

Twijfel je of het jou kan helpen?!

Plan een gratis strategie sessie

Wil jij meer weten over EMDR en of het voor jou helpend kan zijn in jouw proces? Neem contact met ons op en wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw vragen!

Staat je vraag er hieronder niet bij? Laat het ons weten!

Invalid Email
Invalid Number
Oudenrijn Fotografie-4318
Scroll naar boven