Jouw geluk in 3 stappen

Geluk is een hot item. Overal waar je komt hebben mensen het over geluk of het ontbreken hiervan. Ook de maakbaarheid van geluk is vaak onderwerp van gesprek.

Ik ben er van overtuigd dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw geluk. Het is aan jou hoe jij met jouw leven omgaat. Hoe je stil staat bij fijne momenten, maar ook omgaat met momenten die ronduit vervelend zijn.

In dit werkboek ga je stapsgewijs uitzoeken wat jou gelukkig maakt en hoe jij hier zelf verantwoordelijkheid voor kunt nemen. Het zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw geluk betekent natuurlijk niet dat je je hierna nooit meer ongelukkig voelt. Want ook het hebben van mindere periodes hoort bij het leven en mag er zijn. Het is wel aan jou hoe je hier mee omgaat.

Mijn geluk is de basis voor mijn leven en mijn bedrijf. Ik hoop voor jou dat het ook de basis van jouw bedrijf en leven is of gaat worden. Want dat is wat ik jou gun!

Dit werkboek gaat je helpen om inzicht te krijgen in jezelf, jouw bedrijf en wat jou gelukkig maakt. Je maakt het visueel voor jezelf en gaat bepalen hoe jij het geluk in jouw leven en business gaat fabriceren.

Ga vandaag nog aan de slag met het werkboek ‘JOUW GELUK IN 3 STAPPEN’

Ecover Jouw Geluk in drie stappen

 

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat jou nu écht gelukkkig maakt en dit toe te passen in jouw leven en business?!

 

Liefs Marjan

 

 

Werkboek: Jouw geluk in 3 stappen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

- klantenervaring-