Klantervaringen

Nieuw Leven Geboortefotografie Gelukfabriek
Gerjanne en Natasja | Nieuw Leven Geboortefotografie

Marjan heeft ons in een intensieve 1 op 1 Business Boost geholpen om onze bedrijfsvoering

op alle vlakken weer te stroomlijnen en de juiste focus en doelen te stellen voor de komende periode. Sinds de Business Boost bereiken we onze ideale klant veel meer en beter en hebben we een veel duidelijkere doelstelling. Marjan is een lieve vrouw die door het stellen van de juiste vragen de vinger op de zere plek weet te leggen. We zijn heel blij dat we de Business Boost gevolgd hebben en we gaan dit in de toekomst zeker herhalen!

 

Nieuw Leven Geboortefotografie


Maxime Tauran, Regeltante2.0, Business Boost, Gelukfabriek, Gelukfabriek Business Boost
Maxime Tauran | Regeltante2.0

Ik heb in januari de Business Boost bij Marjan gevolgd. Ik vond het ontzettend spannend om te doen, omdat ik mij kwetsbaar op moest stellen. Marjan heeft mij vanaf het eerste moment dat wij contact hadden meegegeven dat ik nergens bang voor hoefde te zijn en dat we het samen gingen doen en ze me zou steunen in het verloop van mijn business. Dit gaf mij meteen een fijn gevoel. Tijdens de Business Boost zette dit gevoel zich voort, het was alsof je thuis was en Marjan zorgt er voor dat je je durft te uiten. Op deze manier kom je het dichtst bij jezelf en bij je business. Marjan is kritisch en eerlijk wanneer het nodig is, maar staat ook achter de beslissingen die je zelf wilt maken.

Ik ben ontzettend blij dat ik in mijzelf heb geïnvesteerd door de Business Boost bij Marjan te volgen. Een aanrader voor alle ondernemers, of je nu net begint of al een tijdje bezig bent! Goed om jezelf weer even op scherp te zetten.

 

https://www.facebook.com/Regeltante2.0/


Mirte Jongens Gelukfabriek Business Boost, Business Boost
Mirte Jongens | www.coachingbymirte.nl

Ik heb de Businessboost in 1 dag bij Marjan ervaren als een cadeautje. Ik vond het heerlijk om eens een hele dag gefocust aan mijn bedrijf te werken. Ik heb een prachtig vak, maar in het ondernemerschap ben ik volkomen nieuw. Ik had de hulp van Marjan hard nodig om mijn strategie helder te krijgen. Ik heb na deze dag zoveel meer duidelijkheid, ik weet nu wat mij te doen staat. Ik weet nu precies welke stappen ik moet gaan zetten om mijn bedrijf te laten slagen, mijn doelen te behalen en mijn doelgroep helderder te krijgen. Ik heb deze dag zoveel informatie gekregen, waar ik ook in de toekomst nog heel veel aan ga hebben. Daarnaast was het ook gewoon een hele leuke en gezellige dag met Marjan, en mocht ik genieten van een heerlijke lunch en heb ik flink gesnoept van de heerlijke thee en chocolaatjes;)
https://www.coachingbymirte.nl/


By Sylvana Gelukfabriek
Sylvana | www.bysylvana.nl

Ik heb een hele duidelijk passie, ondersteunen en inspireren van vrouwen en grootste dromen voor de toekomst. Na 2 jaar wachten, kon ik gelukkig weer fysiek mijn plannen voor het ondernemerschap oppakken. Op dat moment begonnen de vragen naar boven te komen: hoe ga ik beginnen, welke stappen ga ik zetten, hoe zet ik mijn ideeën om naar een concreet plan waarmee ik ook daadwerkelijk geld kan gaan verdienen.

Voor mij was de keuze snel gemaakt: ik wil weer samenwerken met Marjan om de stappen te zetten en daadwerkelijk mijn bedrijf te starten.

Ik geloof er heilig in dat je hulp mag vragen maar ook nodig hebt als je aan dit avontuur gaat beginnen. Je hebt namelijk iemand nodig die de stappen al heeft gezet en je de weg kan wijzen richting jouw droom, passie, wensen, ideeën.

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

Sylvana
www.bysylvana.nl


foto franka Gelukfabriek
Franka Schuurer | www.fotofranka.nl

Marjan is een heel inspirerende vrouw. Ze heeft me geholpen anders naar ondernemen te kijken. En dat was ook echt nodig om verder te kunnen! Ze helpt je met je struggles binnen je bedrijf, heeft veel leuke ideeën en is heerlijk enthousiast. Ze kan alles heel goed verduidelijken en jezelf na laten denken. Ik vond/vind het heel prettig om met haar te sparren en ideeën te creëren. En ik zou dit in de toekomst graag nog veel vaker doen!!

Super bedankt tot nu toe Marjan, maar ik gok zo dat het nog niet afgelopen is 😉

Liefs Franka

www.fotofranka.nl


Klik-Klak fotografie BLitz ontwerpt
Liseth Blitz | www.blitzontwerpt.nl

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken.

Dankjewel Marjan!


eveline broekhuizen elibro gelukfabriek
Eveline Broekhuizen | www.elibrotekstenredactie.com

Tijdens de Business Boost zag Marjan al snel waar ik voor sta en wat ik te bieden heb. Van daaruit zijn we mijn ideeën vorm gaan geven en hebben we concrete plannen gemaakt. Ik vond het heel waardevol om mijn ideeën uit mijn hoofd en op papier te krijgen, met een logische opbouw. En ik ben dankbaar voor de frisse blik, ondersteuning, schouderklopjes en de schop onder mijn kont die Marjan me gegeven heeft.

www.elibrotekstenredactie.com


Ellen Oosting | www.kindercoachellen.nl

Lieve Marjan,

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

 

www.kindercoachellen.nl


Marjolein en Annemiek | www.verwonderfotografie.nl

Wij zijn 2 dol enthousiaste fotografen met een enorme passie en liefde voor ons vak. Gek op het fotograferen van het echte leven als documentaire fotografen. We gaan vol gas met alle nieuwe ideeën voor ons bedrijf en zitten geen seconde stil. Maar juist door even samen met Marjan ‘stil’ te zitten hebben we de koers bepaald voor Verwonder Fotografie. Inzichtelijk gemaakt hoe ons komende half jaar eruit gaat zien en wat we hiervoor nodig zijn.

Waardevolle inzichten, mooie helpende vragen en gewoon zeggen waar het op staat. Wij houden er van!

Dankjewel Marjan!!

Liefs
Marjolein & Annemiek
Verwonder Fotografie
www.verwonderfotografie.nl 

p.s. wel een klein minpuntje, we willen het liefst morgen alle nieuwe ontwikkelingen klaar hebben 😉 haha


Hermina Terpstra | www.kindgeluk.nl

Ik ben je enorm dankbaar voor de 5 fijne-actie-in-de-taxi dagen. Een van mijn lijfspreuken is: zonder actie, geen resultaat. De 5 business boost dagen waren een en al actie en met toffe resultaten. Wat een inzichten, beweging en veranderingen. Heerlijk dat we samen zoveel zaken concreet hebben gemaakt, teveel om ze allemaal op te noemen 😉.  Ik ben trots op mijn eigen KindGELUK methode en de zoveel andere concrete punten die uit de 5 daagse naar voren zijn gekomen en waar we aan hebben gewerkt. Ik ben bezig met een nieuwe website, mijn auto is omgetoverd tot Kindgelukauto, ik werk nu alleen nog in trajecten ipv losse uurtjes. We hebben trainingen bedacht en helder in kaart gebracht voor op de website en een ebook en een andere weggever in concept grotendeels klaar gemaakt. Alles is concreter, en helemaal passend bij mij. En dat voelt zo goed. Heerlijk ook dat ik nu meer structuur en focus heb dankzij systemen. Ik ben in een flow gekomen en daardoor heb ik – tussen de dagen door – ook veel meer gedaan dan dat ik anders gedaan zou hebben. Volop ideeën gekregen om mee aan de slag te gaan. Lief mens, het was heel tof om samen te werken, te sparren, te knallen. Je bent heel open, toegankelijk, puur en duidelijk, en ook een gezellig mens waar je je snel bij op je gemak voelt. Ik kijk uit naar een vervolg. We gaan elkaar namelijk nog zeker terugzien en ik zal je in mijn netwerk zeker aanbevelen.

 

Liefs,
Hermina

www.kindgeluk.com


Yrenee Koen | www.talentcollege.nl

Ik worstelde al een tijdje met het idee om zelf een opleiding te ontwikkelen om werkgeluk in organisaties te vergroten. Ik had een functie in gedachte die in elke organisatie aanwezig zou moeten zijn en wilde dit concreet maken. Het leek mij echter een enorm project en betwijfelde of het wel een one-man-job zou zijn. Marjan was ontzettend enthousiast over het plan en moedigde mij aan om gewoon in actie te komen.

Met haar passie en enthousiasme om van jouw business een succes te maken is Marjan een geweldige sparringspartner. Als je het hebt over werkgeluk straalt zij uit haar geluk gevonden te hebben en daagt zij jou uit om dit geluk ook in jouw business na te streven.

http://talentcollege.nl/


Linda van Lier | www.tilburgtherapie.nl

Ik was al een tijdje op zoek naar een business coach. Ik had al verschillende (kennismakings) gesprekken gehad maar mijn ervaringen daarmee waren teleurstellend. Of ik had de niet de juiste klik of het aanbod sloot toch niet goed bij mij aan. Ook schrok ik soms van de hoge prijzen. Niemand had tot nu toe het gevoel van nut en/of meerwaarde van businesscoaching bij mij kunnen raken. Toch bleef ik zoekende. Ik vaar sinds een klein jaar een andere koers met mijn bedrijf. En hiermee moest ik voor mijn gevoel mijn business opnieuw opbouwen. Vooral qua zichtbaarheid en cliënten aantrekken. Ik had iemand nodig om mee te kijken naar mijn aanbod. Om dit krachtig neer te zetten. Om meer duidelijkheid en focus voor mezelf te creëren zodat ik hiermee ook meer zichtbaar werd naar cliënten. Iemand die praktisch kon meekijken en met mij zaken kon uitdiepen/stevig neer kon zetten en creatief kon meedenken. Dit heb ik gevonden in Marjan. Intuitief heb ik haar gemaild met de vraag of zij mee wilde kijken. Na onze verkennende videochat wist ik het zeker: zij kon mij helpen. Geld vond ik voorheen een drempel maar aangezien ik bij haar de meerwaarde er wel in zag, was dat voor mij geen probleem meer. Bovendien vond ik haar prijzen ook in verhouding. De klik was er meteen en wij vonden als HSP’ers ook herkenning in en bij elkaar.

Ik heb de business boost als enerverend ervaren. Ik heb meer focus, meer helderheid en meer inspiratie. Het raamwerk voor mijn aanbod en de uitvoering ervan staat als een huis.

Marjan heeft veel kennis in huis, down to earth/praktisch maar door haar fijngevoeligheid en intuïtie exact weten aan te voelen wat (niet) nodig is voor mij, creatief denkend, en lief. Verder vond ik het fijn dat ze flexibel was en ik op korte termijn bij haar terecht kon. Ons contact is via videochat gegaan maar qua gevoel zat ik bij haar aan tafel.

Ik kom dan ook graag terug bij Marjan om nog meer te leren.

Dat zou zeker de Business Boost aanraden aan andere ondernemers! Ik heb eerst de strippenkaart gebruikt zodat ik wist waar ik aan begon 😉  maar ik zou ieder ondernemer meteen de business boost aanraden. Marjan is fijn en haar kennis brengt je snel meer focus, duidelijkheid, richting, inspiratie. Je aanbod staat binnen no time als een huis. En je krijgt tools om meer zichtbaar te zijn voor cliënten.

https://tilburgtherapie.nl/


Tjitske de vries growlovehealth gelukfabriek
Tjitske de Vries | www.growlovehealth.com

Wat mij het meest is bijgebleven van de boost is dat Marjan me in mijn kracht heeft gezet. Ik kwam dichter bij mijn passies en droom, ging rechterop staan en ik begon te stralen. Ze heeft me geholpen met het concreet maken van mijn plannen, me een schop onder mijn kont gegeven om in actie te komen en was er ook na de boost voor me als ik een extra steuntje in de rug nodig had.


Gerjanne Hartlief | www.heppiehartlief.nl

De website van Gelukfabriek en foto van Marjan gaf mij meteen het vertrouwen dat zij mij een boost zou geven. Dat wist ik al op het moment dat ik de afspraak maakte. En dat heeft ze gedaan!

Na de boost heb ik mijn focus gevonden en ben enthousiast aan de slag gegaan. Ik rolde van het ene idee in het andere idee. En zelfs de zakelijke beslissingen gingen vlot. Tussendoor kan ik Marjan om feedback vragen, wat mij net een andere kijk op zaken geeft. Ze geeft tips en die zijn zo waardevol! Daarnaast is ze ook nog eens oprechte, lieve meid!

www.heppiehartlief.nl


Gelukfabriek Business Boost MarleenSahetapyFotografie-Daphne van den Boogaard
Daphne van den Boogaard | www.levensceremonie.nl

Ideeën genoeg, meer dan mijn to-do-list aan kon zelfs… Wat is het dan fijn om te kunnen sparren met een professional die pro-actief met je meedenkt, samen toetsen wat wel en niet past bij jou en je bedrijf, scherp zaken tegen het licht houdt en tegelijk je heel welkom laat voelen. De business boost bij Marjan heeft voor helderheid, inzicht en een hoop extra motivatie gezorgd – die lange rit meer dan waard!

Daphne van den Boogaard

Ceremoniespreker & trouwambtenaar

www.levensceremonie.nl


Gelukfabriek Business Boost Brenda Schurer
Brenda Schurer | www.brendaschurer.nl

Ideeën genoeg en ik was al een heel eind, maar ik miste de focus. Onder welke kapstok ga ik mijn bedrijf aanbieden? Wat wordt mijn aanbod? Ik merkte dat ik even niet verder kwam op ‘mijn zolderkamertje’ en dat ik behoefte had aan iemand met wie ik kon sparren en die me weer in de flow kon brengen. Dat is zonder meer gelukt. Ik ging stuiterend weer naar huis, vol nieuwe energie.

De Business Boost heb ik als een ontzettend fijne dag ervaren, waarbij zowel persoonlijk contact als inhoud elkaar afwisselden. Ik had me voorgenomen dichtbij mezelf te blijven en daar hoefde ik geen enkele moeite voor te doen. Marjan kan erg goed invoelen waar je staat en wat je nodig hebt. De hele dag draaide om mij en het is zo fijn dat iemand met je meedenkt, dat je je ideeën hardop kunt uitspreken en samen kunt fine tunen. Ik kan iedereen die vastzit en weer in beweging wil komen een Business Boost bij Marjan aanraden!

Brenda Schurer
www.brendaschurer.nl


Stephanie_Meijer Slim Juridisch Advies Gelukfabriek Business Boost
Stephanie Meijer | www.slimjuridischadvies.nl

Toen ik met mijn onderneming begon had ik heel veel ideeën. Veel daarvan heb ik kunnen uitvoeren en zijn ook geslaagd. Maar net als iedere ondernemer wilde ik graag een stap verder. Juiste doelen stellen, meer klanten bereiken en vooral met mijn onderneming dingen doen waarvan ik zelf gelukkig word. Ik ben daarom tot op de dag van vandaag enorm blij dat ik Marjan tegen het lijf liep op een netwerkavond voor startende ondernemers.

Ik heb me aangemeld voor een business boost, omdat ik weer met te veel ideeën rond liep, maar niet goed wist hoe ik ze kon doorvoeren. Na de boost kwam ik thuis met concrete ideeën hoe ik mijn diensten kon verbeteren.

Wanneer ik met Marjan in gesprek ben, zie ik dat haar werk haar gelukkig maakt. Haar enthousiasme gaf mij een letterlijke boost! Hierdoor kreeg ik veel energie om de nieuwe ideeën uit te gaan werken.

Ben jij op zoek naar iemand die met je meedenkt en frisse blik geeft op je bedrijf? Dan is de business boost van Marjan een goede tip!


Stephanie Meijer
www.slimjuridischadvies.nl


Gelukfabriek Business Boost Cynthia van den Berg
Cynthia van den Berg | www.cynthiavandenberg.nl

Door mijn onzekerheid wist ik niet meer hoe ik mijn bedrijf vorm kon geven. Ik worstelde vooral met ‘wat ga ik aanbieden en hoe’. Ik wilde graag hulp bij het goed neerzetten van de salesfunnel en goede diensten, zodat ik de juiste mensen aan kan trekken en doen waar ik goed in ben.

Door de Gelukfabriek Business Boost kwam ik erachter dat ik door mijn onzekerheid en het luisteren naar de meningen van anderen een concept had neergezet wat niet bij mij paste. Ik heb tijdens de boost zoveel kennis en energie gekregen om aan MIJN bedrijf te gaan werken en zoiets gaafs neer te gaan zetten. Na de boost wil je gewoon naar huis om te gaan knallen!

Marjan is een lief en mooi mens, ik ervaarde respect en iemand die wil dat JIJ gaat. Dat je jouw droom en geluk achterna gaat. Daarom raad ik het anderen ook aan om de Boost te gaan doen.

Loop je vast of weet je gewoon even niet meer hoe? Marjan is de juiste persoon om met jou mee te kijken en mee te denken om zo het beste in jezelf naar boven te halen.

Ik ben zo blij dat we samen de juiste koers hebben kunnen uitstippelen, dankjewel daarvoor!

Liefs Cynthia


Evelyn Prins | www.onbeperktpuur.nl

Omdat ik vast liep in mijn bedrijf, besloot ik een Business Boost in 1 dag te boeken bij Marjan.

Marjan is zo gepassioneerd om je te helpen met je bedrijf dat het aanstekelijk werkt. Ze luistert oprecht naar wat jouw wensen zijn en sluit daar moeiteloos op aan met haar tips en ideeën.

Door haar enorme geloof in mij en mijn bedrijf, heb ik de drive en het enthousiasme weer terug gevonden. Ik ben na deze Business Boost weer helemaal gemotiveerd en kan niet wachten om alles uit te werken en mijn bedrijf naar een hoger level te tillen!

Ik kan dus niet anders dan businesscoaching van Marjan heel erg aanraden!

Evelyn Prins
Fotografe en Imperfectie-expert
www.onbeperktpuur.nl


Mariel

Fijne coachingsdag gehad bij Marjan. Laagdrempelig en voelt vanaf het eerste moment vertrouwd. Marjan stelt de juiste vragen en zet je aan het denken. Daarnaast is ze erg enthousiast en inspirerend.


Yentl Westerbaan | www.gezonder-nederland.nl

Ik ben een ondernemer die overal ideeen in ziet. Dit zorgt er voor dat ik vaak de focus verlies. Marjan heeft mij laten inzien hoe ik die focus hou. Daarnaast is het een grote lieverd die je op je gemak stelt en precies weet welke vragen ze moet stellen om de ‘juiste’ informatie los te peuteren.
Twijfel je nog? Echt niet nodig!!

Yentl Westerbaan
www.gezonder-nederland.nl


Mariska

Ik ben bij een theekransje voor gelukkig en succesvol ondernemen geweest. Je theekransje was verhelderend, je gaf mij en mijn bedrijf een nieuwe stimulans.
Vooral vorige week tijdens een training heb je de spirit er voor mij weer ingekregen. Je gaf de juiste tools om mijn bedrijf een boost te geven!


Marleen van Delden

Ik kan alleen maar zeggen, ga dit doen. Het help je om beter en goed na te denken waar bepaalde angsten en gedrag vandaan komt. En vooral helpt het om een nieuwe focus te krijgen, door het moodboard te maken. De tips die op het eerste oog vrij simpel lijken doen het hem echt. Omring je door dingen die je gelukkig maken of waar je blij van word.

 

Ik heb nu elke week verse bloemen in huis staan, elke keer als ik thuis kom zie ik het en denk ik weer even aan wat me blij maakt. Meer dan lof voor Marjan. Fijn om via facebook, skype en real contact te hebben. Je kan altijd je verhaal kwijt. Het heeft mij geholpen om uiteindelijk echt naar mn diepste droom te luisteren, ook al was dat zeker niet makkelijk, Marjan help je door de juiste vragen terug te stellen je weer helder te laten nadenken. Dus twijfel je nog of je moet beginnen?

Hoeft niet, ga het doen! Het helpt je verder.

 

liefs Marleen

 


Nicky Timmer

Ik heb eerst een Geluksessie met Marjan aangevraagd. Ten eerste omdat het gratis is en ten tweede omdat ik elke manier van hulp om mijn geluk te vinden wel kan/kon gebruiken. De Geluksessie was Super! In een half uur zo veel besproken en Marjan heeft echt een zaadje/ idee in m’n hoofd geplant die dag dat me niet meer los liet. Manier van communiceren (Skype) was ook prettig. Voor mijn gevoel raakte Marjan de juiste snaar. Er is tijdens het gesprek een zaadje geplant om me aan het denken te zetten en blijkbaar ‘leest’ ze mijn lichaamstaal zo goed dat zij weet waar ik gelukkig van word.

 

Als navolging van de Geluksessie ben ik een VIPDAG gaan doen. Doel was het uitwerken van het zaadje dat tijdens de geluksessie geplant is, er écht wat mee gaan doen ipv het vrijblijvend houden.

 

De VIPDAG was gaaf! Ik heb heel veel opgedaan en opgeschreven, dat hangt nu aan de muur van mijn werkkamer en echt goede inzichten gekregen. Het was een heerlijke locatie. Tijdens de Geluksessie is er besproken dat ik zou kunnen gaan bloggen over een onderwerp waar ik achteraf, in de tijd die lag tussen de Geluksessie en de VIP-dag, toch wat twijfels over had. Gelukkig is tijdens de VIP-dag duidelijk geworden dat ik kan doen wat ik wil en dat er zo ontzettend veel andere leuke onderwerpen zijn. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

 

Marjan is een hele leuke, spontane, vriendelijke, duidelijke vrouw die heel kundig is en veel kennis heeft. Marjan is enthousiast, prettig in de omgang en weet meteen hoe ze allerlei toepassingen en uitdagingen kan bedenken voor mij en mijn bedrijf. Na de VIPDAG ben ik begonnen met mijn Blog, maar weet ook dat ik nog voor heel veel ‘content’ moet zorgen. Dus ik ben nog niet echt LIVE, maar dat komt snel. Ik weet waar mijn passie ligt en hoe ik moet komen waar ik wil zijn over een tijdje. Het is heel fijn om Marjan altijd te mogen bellen en mailen als ik vragen heb en wat ze ook vooral aangeeft: ik hoef niet het wiel uit te vinden! Zij heeft het allemaal al eens gedaan en die kennis kan ik beter van haar overnemen zodat ik mijn tijd beter aan mijn passie kan besteden. Echt een boost gekregen van de VIPdag! Dankjewel Marjan 😀


Charlotte Dettmers

Ik ben een VIPdag gaan volgen omdat ik bijna afgestudeerd ben, en nog niet weet wat ik daarna wil doen. Het doel was voor mij om erachter te komen wat ik wil na mijn opleiding.
De Vipdag was goed georganiseerd. Het ging echt om mij, dat voelde fijn. Fijn om ‘negatieve’ eigenschappen positief te belichten. Ik weet nu zeker dat ik geen master ga doen na mijn opleiding! Door de VIPdag heb ik een betere kijk gekregen op wat mij echt gelukkig maakt.


Esmee Bakkenes

Ik kwam bij Marjan voor de Vipdag omdat ik bijna afgestudeerd ben en nog niet zo goed weet wat ik daarna ga doen. Hierover maak ik ook een tijdschrift als productie samen met een Studiegenootje. De vipdag was dus om er zelf achter te komen, maar ook om er een verslag over te schrijven voor het tijdschrift.
Ik vond het verrassend leuk. Wist eerst niet zo goed wat ik moest verwachten. Hoopte niet dat het te zweverig zou worden, ben nogal down to earth. Maar dat was het niet. Vond het fijn om stil te staan bij wie ik nou echt ben en bij mijn kwaliteiten. En Marjan zorgde goed voor ons, met een heerlijke lunch! Ik heb tijdens en na de VIPdag de kriebels gekregen om te gaan reizen en weet nu zeker dat ik daarna een master ga doen.


Jarina, Zwolle

Ik kwam de Gelukfabriek tegen op social media en was direct nieuwsgierig. Ik zat op dat moment niet lekker in mijn vel en dat maakte mij ongelukkig, het roer moest om. Maar hoe ga ik dit doen? Ik dacht dat gelukkig worden vanzelf zou gaan maar het tegendeel bewees zich, keer op keer. Het voelde een tijdje goed maar ik viel vanzelf weer terug in oude patronen. Het feit dat ik de Gelukfabriek tegen kwam, kon voor mij geen toeval meer zijn. Ik moest hier wat mee gaan doen.

Op de website viel mijn oog op het gratis en vrijblijvend Gelukfabriek adviesgesprek en besloot me hiervoor aan te melden. Dit adviesgesprek is super verlopen waarna ik meteen besloot om de Gelukfabriek VIPdag te gaan volgen. Ik voelde me begrepen door Marjan, ik hoefde me niet anders voor te doen dan dat ik ben. Marjan wil het beste uit mij halen en hier moet ik zelf voor 100% achter staan. De VIPdag was in een paar woorden ‘’een geweldige dag’’!

Ik ben veel dingen over mezelf te weten gekomen waardoor ik anders ben gaan kijken naar de dingen die ik belangrijk vind in het leven. Ik zet mezelf centraal en doe de dingen die mij gelukkig maken, wat wil je nog meer! Ik sta op met een glimlach en weet dat ik me niet schuldig hoef te voelen over de dingen die ik doen ga, hier wil ik Marjan ontzettend voor bedanken. Deze dag heeft mij geholpen om voor mezelf te kiezen en mijn leven zo in te richten dat ik er trots op ben. Mocht ik nog eens terug vallen in oude besluiten dan denk ik aan onze geweldige VIPdag en weet ik dat ik bij jou terecht kan!

Nogmaals bedankt voor mijn weg naar geluk!!


Gelukfabriek VIPDAG
Bianca de Moor

Ik heb de VIPDAG geboekt omdat ik me herkende in de vraag; ‘doe jij wat jou gelukkig maakt?’ en ‘zit er meer in jou dan er nu op dit moment uitkomt?’

Al heel lang weet ik dat ik iets moet gaan veranderen, maar ja, hoe en wat dan? Welke wegen moet ik bewandelen, en vooral, welke moet ik kiezen? Ik wist het niet meer en kon er duidelijk wel wat hulp bij gebruiken.

De VIPDAG ben ik blanco gestart, mijn motto was; ik zie het wel en laat me verrassen.
Meteen voelde ik me op mijn gemak bij Marjan. Dat was erg prettig omdat sommige inzichten die ik kreeg door de opdrachten die we hebben gedaan best confronterend waren. Ze geeft je een kijkje in eigen spiegel en laat je vrij om met deze inzichten te doen wat jij wil. Het fijne aan een VIPDAG is, is dat je de hele dag enkel en alleen met jezelf bezig bent. Even geen andere mensen, dingen en gedachten aan je hoofd. Alleen de centrale vraag; wat wil JIJ? Het gene wat mij erg geholpen heeft is dat ik er niet alleen achter ben gekomen wat ik wil, maar ook hoe ik dit moet gaan bereiken.
Aan het einde van de VIPDAG had ik eindelijk een helder beeld van wat IK wil en hoe ik daar zou kunnen komen.
Ik ging de deur uit met heel veel energie en zin om hieraan te beginnen! En als ik het even niet meer weet pak ik mijn toolbox er weer bij, waar alles in zit wat we hebben gedaan en besproken die dag, en dan weet ik weer waar voor ik wil gaan!
Natuurlijk is niet alles anders in 1 dag. Het zijn soms de kleine dingen waar ik bewuster mee omga. En daar draait het om, keuzes maken die ik zelf wil en waar ik gelukkig van word! Soms kleine inzichten met een groots effect. Bedankt Marjan voor deze bijzondere dag! Ik hoop dat je nog vele vrouwen net zoals ik mag gaan inspireren!


Beja Dik, Gastouder bij Beja

Dat het leven om mij draait?! Dat was een van de dingen waar ik meer over wilde weten tijdens de VIPdag. Voor mij draaide het leven namelijk om anderen, alle dagelijkse dingen, en mijn gezin. En waar ben ik zelf? Tja, het was wel even confronterend toen ik erachter kwam dat ik mezelf vaak vergeet. Marjan gaf mij inzicht in wie ik ben, wat ik ben en vooral ook wat ik wil. Want dat vergat ik nogal eens in het dagelijks leven. Door de gesprekken en de activiteiten die we hebben gedaan tijdens de VIPdag, heb ik geleerd een balans te vinden in hoe ik mijn leven vorm wil geven. Wat kan wachten tot een later moment en heeft dus geen prioriteit en wat wil ik nu doen?! Genieten van de dingen en momenten die je energie geven. Zorg eerst goed voor jezelf, voordat je goed voor een ander kunt zorgen.

Door de VIPdag heb ik een goede basis kunnen leggen voor de balans tussen werk en privé. Met een dag ben je hier niet mee klaar. Maar ik zou niet meer zonder de inzichten van de VIPdag kunnen. Nu is het voor mij tijd om de inzichten uit te voeren in de praktijk, en ik ben daar erg goed mee bezig, het heeft resultaat! Een rustiger leven met eigen keuzes. Deze keuzes maken mij en daarmee ook mijn omgeving gelukkig. Want iemand kan blij voor je zijn als je bijvoorbeeld een leuke baan hebt, maar dat maakt jezelf nog niet gelukkig. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk!

Bedankt Marjan!


Suzanne uit Groningen

Ik had het idee mijzelf niet meer te zijn. Ik merkte dat ik heftiger en emotioneler reageerde dan normaal. Ik kon zelfs boos en verdrietig worden als de veters van mijn schoenen los gingen. Daarmee wilde ik aan de slag. Want ik wil graag mijn emoties onder controle hebben en mijn lichaam beter leren kennen. ‘Gewoon’ gelukkiger door het leven gaan.

De Gelukfabriek VIPdag was voor mij een heel prettige ervaring. Doordat het een hele dag is, had ik het gevoel dat we veel konden bespreken. Ik merkte dat veel met elkaar samenhing en ik kon daar direct mee aan de slag. Mijn gevoel tijdens de dag met Marjan was goed. Het voelde vertrouwd. Ze stelde vragen om het verhaal duidelijk te krijgen, en gaf allerlei tips en trucs waardoor ik zelf anders naar dingen ben gaan ijken. Wat ik ook als prettig heb ervaren, is dat ze in het begin de tijd neemt om je op je gemak te stellen en erg open is. Alles kan en mag besproken worden.

Na de Gelukfabriek VIPdag heb ik een duidelijk overzicht waar ik aan wil werken, wat ik graag wil en wil bereiken. Ook had ik de volgende dag direct meer energie om dingen op te pakken en aan te gaan. Zo had ik mijn huishouding al een tijdje niet meer zo op orde als ik eerder wel had en had ik de na de trainingsdag wel de energie om daar weer mee aan de slag te gaan. Ik hoop dat Marjan mij nog lang kan blijven inspireren!

Bedankt Marjan, je hebt mij geholpen, op weg naar mijn ultieme geluk!!