Over Marjan

Vanaf dat ik klein was, zit het ondernemen al in mijn bloed. Zo speelde ik als kind thuis winkeltje, was ik dol op de schoenen van mijn moeder en spaarde ik een enorme collectie parfumflesjes. Ondanks dat mijn vader een eigen bedrijf had, is het ondernemerschap mij niet met de paplepel in gegoten. Daarvoor moest ik op zoek naar mijn eigen geluk.

Dat ging alleen niet vanzelf. Na mijn afstuderen, ging ik in de gezondheidszorg werken. Het werk met jongeren vond ik leuk om te doen, maar steeds vaker kwam ik moe en zonder energie thuis. Ik besefte dat ik het anders wilde doen. Mij niet meer wilde laten leiden door de verwachtingspatronen in Nederland. Ik koos ervoor om vrijwilligerswerk te gaan doen in Malawi. En ik kan oprecht zeggen: wat was dit een bijzondere ervaring in mijn leven. In Malawi kon ik mezelf zijn, van betekenis zijn voor anderen en iets doen waar ik gelukkig van werd.

Terug in Nederland gooide ik het roer helemaal om. Ik besloot mijn ondernemers skills, die er dus al jong inzaten, optimaal in te zetten en voor mijn eigen geluk te gaan. Ik wilde een plek creëren waar ik vrouwelijke ondernemers kan inspireren en motiveren met mijn verhaal. En zo ontstaat in 2014 mijn bedrijf Gelukfabriek.

 

Mijn motto is dan ook:

‘Whatever you decide to do, make sure it makes you happy’

 

Als er iets is wat ik geleerd heb de afgelopen jaren, is dat doen wat je gelukkig maakt. En dat wil ik anderen ook meegeven. Dat je grotendeels zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Zeker na de komst van mijn prachtige dochter ben ik hier nog meer de waarde van gaan inzien. Ik word ontzettend gelukkig van mijn dochter en ik kies er dan ook bewust voor om tijd met haar door te brengen. Net als tijd met mijn lieve man, familie en vrienden. Genietend van het Bourgondische leven rond het haardvuur of tijdens een spelletje. Een leven leiden zoals ik dat wil en waar ik gelukkig van word.

En wat maakt jou gelukkig?

Marjan van de Bult | Gelukfabriek

 

Heb je na het lezen van mijn verhaal het gevoel van: DIT HERKEN IK. En wil je ook op zoek naar jouw geluk? Neem dan contact met me op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Wil je meer weten over mijn leven als ondernemer? Check dan mijn blog vol waardevolle tips en verhalen. Want ik deel ze graag met jou.

- klantenervaring-