Over Marjan

Hey ambitieuze onderneemster,

Mijn naam is Marjan van de Bult, trotse moeder van Romée en gelukkige eigenaresse van Gelukfabriek. Als klein kind droomde ik al van het ondernemersleven. Speelde winkeltje en zag in mijn slaapkamer vaak voor mij hoe het leven als ondernemer er uit zou zien. Alleen écht in actie kwam ik nooit.

Start op de juiste manier en maak die eerste stap!

Geluk

Ondanks dat mijn vader een eigen bedrijf had, is het ondernemerschap mij niet met de paplepel in gegoten. Daarvoor moest ik op zoek naar mijn eigen geluk.

Dat ging alleen niet vanzelf. Na mijn afstuderen, op de MBO-Verpleegkunde, HBO-verpleegkunde en Management in de Zorg, ging ik in de gezondheidszorg werken. Het werk als begeleider, coach en leidinggevende in de jeugdgezondheidszorg vond ik leuk om te doen, maar steeds vaker kwam ik moe en zonder energie thuis. Ik besefte dat ik het anders wilde doen. Mij niet meer wilde laten leiden door de verwachtingspatronen in Nederland. Ik koos ervoor om vrijwilligerswerk te gaan doen in Malawi. En ik kan oprecht zeggen: wat was dit een bijzondere ervaring in mijn leven. In Malawi kon ik mezelf zijn, van betekenis zijn voor anderen en iets doen waar ik gelukkig van werd.

Terug in Nederland gooide ik het roer helemaal om. Ik besloot mijn ondernemers skills, optimaal in te zetten en voor mijn eigen geluk te gaan. Ik wilde een plek creëren waar ik vrouwelijke ondernemers kan inspireren en motiveren met mijn verhaal. En zo ontstaat begin 2014 mijn bedrijf Gelukfabriek.

Marjan van de Bult - Business coach - Geluk

Kansen

Als er iets is wat ik geleerd heb de afgelopen jaren, is: ga doen wat je gelukkig maakt. En dat wil ik anderen ook meegeven. Je bent grotendeels zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en succes. Zeker na de komst van mijn prachtige dochter ben ik hier nog meer de waarde van gaan inzien. Ik wil haar heel graag meegeven dat je kunt bereiken wat je wilt. En nog belangrijker vind ik mijn missie om met Gelukfabriek en de Business Boosts waar te maken. Namelijk dat iedere (startende) ondernemer die een missie heeft en een succesvol bedrijf neer wil zetten een plek heeft waar alle informatie te vinden is en waar je het samen met iemand kunt doen. Met mij dus.

Ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen. Om je eenzaam te voelen, om niet te weten welke stappen je nu kunt gaan zetten om wél eens successen te boeken, om constant te investeren in tijd en geld en niet de resultaten te krijgen waar je zo op had gehoopt. Om te twijfelen of je misschien toch weer in loondienst moet gaan en om uren achter de laptop te zitten zonder dat je echt productief bent.

Betaalbaar

En ik vind het echt dood en doodzonde dat er daardoor dromen in de prullenbak verdwijnen. Dat is niet nodig, je kunt met de juiste hulp en begeleiding echt succesvol worden met dat wat jij het allerliefste doet!

Toen ik net met mijn eigen bedrijf begon moest ik, zoals vele ondernemers, roeien met de riemen die ik had. Ik leerde in mezelf investeren, maar liep er vaak tegen aan dat er voor business coaches en experts duizenden euro’s werd gevraagd. Die duizenden euro’s heb je (vaak) als beginnende ondernemer niet óf kan je ook heel goed voor andere investeringen gebruiken.

Vanuit Gelukfabriek wil ik mijn missie waarmaken daarom vraag ik niet absurd hoge bedragen voor mijn expertise. Met de online business academy geef ik je op een toegankelijke manier de handvatten die jij nodig hebt om te groeien en om jou echt te kunnen helpen neem ik jou tijdens mijn business boost 1 dag mee in het business proces.

Met mijn eigen missie en verdienmodel hoop ik dat ik kan voorkomen dat dromen bij dromen blijven en dat elke ambitieuze vrouw de stap kan wagen op weg naar een succesvol, gelukkig leven.

Liefs Marjan

Heb je na het lezen van mijn verhaal het gevoel van: DIT HERKEN IK. En wil je ook op zoek een gelukkig en succesvol ondernemer zijn? Neem dan contact met me op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Marjan als spreekster op jouw event of netwerkbijeenkomst

Marjan van de Bult Gelukfabriek

De afgelopen jaren ben ik regelmatig als spreekster te vinden geweest op verschillende events. Ik vind het geweldig om mensen te kunnen inspireren met mijn verhaal en ze in beweging te zetten om ook te werken aan een gelukkig en succesvol leven.
In mijn lezingen geef ik praktische tips en handvaten mee zodat je meteen aan de slag kan en vanuit je eigen geluk durft te ondernemen.

Wil je mij als spreekster op jouw event of netwerkbijeenkomst?

Stadoogst Groningen

De Noorderlingen

Childbirth Photoacademy

A plus opleidingen

geboortefotografen.com

Marjan in de media

Entrepreneur Magazine
RTL Nieuws Weekend Magazine
Het Financieel Dagblad

Ben jij er klaar voor om samen te werken aan jouw bedrijf?! Bekijk hieronder alle mogelijkheden!