Theekransjes bij Gelukfabriek

Professioneel | Gezellig | Informatief
Persoonlijk | Inspirerend

 

Theekransjes is een Landelijke Community van gecertificeerde professionals die werken volgens de officiële Theekransjes Methode. Deze methode is ontstaan en ontwikkeld door Elske Kolkman van Coachingspraktijk FiederElske.

Ik mag sinds november 2016 zelf Theekransjes of Gelukfabriek High Tea’s zoals ik ze noem, in mijn bedrijf inzetten. De High Tea’s hebben mij en mijn bedrijf meer zichtbaarheid gegeven, waardoor klanten mij beter en sneller wisten te vinden en leerden kennen. Het resultaat?! Meer klanten en dus meer omzet.

 

Vanuit de Theekransjes methode is er een definitie gegeven aan ‘Theekransjes”:

“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.”

 

Bij Gelukfabriek gaat het met de Theekransjes, of de Gelukfabriek High Tea’s zoals ik ze dus noem, vooral over jezelf en jouw bedrijf. Wie ben jij? Wat voor bedrijf heb je? Waar sta jij voor met jouw bedrijf? Wie wil jij graag helpen en hoe doe jij dat? Wat zou je graag verder willen ontwikkelen of uitbreiden en waarin ben jij nu op zoek naar inspiratie en creativiteit?

Met de Gelukfabriek High Tea krijg je een kijkje in de keuken bij Gelukfabriek, je kunt mij al jouw vragen stellen en ondertussen op een hele leuke, laagdrempelige manier werken aan jouw netwerk.

 

Wil je weten wanneer er weer een High Tea is? Houd dan mijn evenementen op de Facebookpagina van Gelukfabriek in de gaten. Je vindt de pagina via deze link  www.facebook.com/gelukfabriek of stuur een mail naar: [email protected]

Ben jij zo geïnspireerd geraakt door Theekransjes of mijn Gelukfabriek High Tea en zou je dit zelf ook graag in jouw bedrijf of praktijk willen inzetten? Dat kan! Kijk dan hier voor meer informatie.

 

- klantenervaring-