Wat mij hielp bij het formuleren van mijn grootse missie

Wat het lezen van boeken toch met een mens kan doen. 😉  Het bracht mij in ieder geval dichter bij mezelf en hielp bij het formuleren van mijn grootse missie.

Ik ben best boekenverslaafd

Ik lees veel boeken, ik lees ze niet altijd in een keer uit. Lees ze soms meerdere keren en probeer ook altijd bepaalde boeken na elkaar te lezen zodat ik er nog meer uit kan halen voor mezelf. Vooral tijdens de vakanties vind ik het superfijn om te lezen, zo ook de laatste vakantie. Ik las de boeken ‘master your mindset’ van Michael Pilarczyk en ‘Het universum staat achter je’ van Gabrielle Bernstein. Boeken die beide veel impact op me hebben, maar nu ik ze samen las, was de impact echt gigantisch.

Ik realiseerde me namelijk dat het hebben van dromen en een missie hebben geweldig is, maar dat het soms zo verschrikkelijk moeilijk is om het voor jezelf te bedenken en op te schrijven. Ik weet dit ook nog vanuit mijn eigen beginperiode ( en ook later worstelde ik nog over de juiste formulering). Maar toen ik beide boeken las bekroop me ineens het gevoel dat ik het niet voor mezelf deed. Dat ik daar bij het formuleren van mijn missie etc ook niet zo bekrompen over hoefde te doen. Ik ben mijn bedrijf gestart omdat ik dat graag wilde, maar zeker ook omdat ik anderen graag wilde helpen. En mijn tweede inzicht was dat ik me zeker niet klein hoefde te houden.

Waarom ben ik mijn bedrijf gestart?

Ik ben mijn bedrijf gestart omdat ik anderen heel graag wil helpen bij het bouwen van een bedrijf. Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om te starten, niet te weten wat je precies moet doen en hoe je het moet doen. Omdat ik weet dat je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat en dat niemand je begrijpt.

Ik wil heel graag dat mensen hulp en steun ervaren. Dat je weet dat er iemand voor je is en met je meekijkt. Niet online vanachter een laptop of webcam, maar écht met je gaat zitten om met jou plannen te maken ‘hoe’ je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan. Ik wil dat iedereen die de wens heeft om een bedrijf te starten dit gaat doen. Zodat niet alleen die mensen blij en gelukkig zijn met wat ze doen, maar er ook tig gave bedrijven gestart worden die stuk voor stuk een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn en geluk van anderen.

Mijn grootse missie!

Mijn missie werd ineens een missie voor anderen. Voor de (startende), creatieve, dienstverlenende ondernemer, coach of therapeut, jurist of fotograaf. Het werd een missie waarin ik me niet klein hoefde te houden, want hoe tof is het om zoveel mogelijk mensen te kunnen gaan helpen.. Zo werd het voor mij steeds gemakkelijker om mijn missie groots te maken en daarmee grootse impact te kunnen hebben. Dat is waar ik het voor doe en ik wil jou uitdagen om dat ook te gaan doen.

Groots te denken, jezelf niet klein meer houden en een supergave missie neer te gaan zetten waar jij ontzettend veel mensen mee kunt inspireren, motiveren en helpen!

Misschien vind je het leuk om de Facebooklive nog terug te kijken. Hier vind je de link.

- klantenervaring-