1 op 1 trajecten

1 op 1 snel van start - Gelukfabriek

Snel op weg

 

 

Zet jouw bedrijf op het pad naar succes met de Business Boost Strategie! 

Stel je voor dat je bedrijf binnenkort flink groeit, dat je met zelfvertrouwen en gerichte actie je doelen bereikt en dat je weer met hernieuwde energie aan de slag kunt. Dat is precies wat onze Business Boost strategie voor jou kan betekenen.

Je bent een ambitieuze ondernemer en staat in de startblokken om je bedrijf te laten groeien. Je bent al een tijdje bezig, maar komt minder snel vooruit dan je eigenlijk zou willen. Af en toe overweldigt alles je en weet je gewoon niet waar je het beste kan beginnen.

Kortom je hebt het toe aan iemand die samen met jou een structuur en strategie uitzet.

 

Je hebt behoefte aan het 1 op 1 Business Boost Traject!

Kickstart je business

Tijdens dit Business Boost traject bepalen we samen welke ijzersterke strategie het beste bij jou past om dit keer écht door te groeien. We gaan ervoor zorgen dat jouw bedrijf een flinke boost krijgt en je er weer vol goede moed tegenaan kan. 1 volledig traject en de focus op jou!

Voorafgaand aan de Business Boost zal ik je een vragenlijst opsturen en krijg je toegang tot de online Business Boost training. Jij kunt dan zelf al stappen zetten en zorgen voor een goede voorbereiding zodat ik vooraf al inzicht heb in jouw bedrijf en ideeën.

We gaan aan de slag met een actieplan aansluitend op jouw ideale klant. We gaan uitzoeken wat precies bij jouw past en hoe jij kunt gaan groeien.

Na de Business Boost weet je:

  • Wie jouw ideale klant is en wat zijn/haar behoeften zijn
  • Hoe je jouw ideeën om zet naar een business concept
  • Welke diensten en verdienmodellen je kunt inzetten
  • Welke marketingacties er nodig zijn
  • Hoe je de juiste focus krijgt en houdt
  • Hoe je de juiste klanten trekt en omzet gaat draaien
  • Wat jou onderscheid van je collega’s

OFTEWEL: je kunt aan de slag met jouw eigen bedrijfsstrategie!

Voordelen van de Academy - Gelukfabriek
Business Boost Gelukfabriek Marjan van de Bult

1 op 1

 De trajecten zijn maatwerk trajecten. Dit betekent dat we in een kennismakingsgesprek bepalen wat er nodig is om de groei te realiseren die jij voor ogen hebt. Een traject begint bij minimaal 4 uur en 495,- euro.   

 

Je hebt natuurlijk nog toegang tot de online academie met alle informatie, formats en expert sessies. Je houdt toegang de online Facebook groep waar je al vragen kunt stellen en successen mag delen. Je komt in een speciale appgroep om jouw zichtbaarheid te vergroten. We plannen na onze laatste live-sessie 3 gesprekken van 30 minuten waarin we de stappen bespreken die je gezet hebt en een actieplan maken voor de komende maanden.

En tot slot, ik ben die 3 maanden nog volledig tot jouw beschikking voor business coaching.

 

Kennisleverancier

Met trots kan ik zeggen dat ik al jarenlang kennisleverancier ben voor gesubsidieerde groeitrajecten voor Drentse ondernemers. Mijn betrokkenheid en passie voor (Noord) Nederland en de ondernemers die hier actief zijn, zijn diep geworteld in mijn DNA.

Ik begrijp dat bedrijfsontwikkeling, groei en innovatie van cruciaal belang zijn voor het succes van elke onderneming. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in adviestrajecten om ondernemers te helpen om te groeien.

Marktinnovatie: Ik ben er om je te helpen de markt te begrijpen, te anticiperen op veranderingen en innovatieve strategieën te ontwikkelen om jouw concurrentiepositie te versterken.

Digitalisering, Automatisering en Optimalisering van Processen: Ik heb de expertise om je te begeleiden bij het transformeren van je bedrijfsprocessen, waardoor je efficiëntie en productiviteit kunt verbeteren.

Ontwikkeling van Nieuwe Digitale Business- en Verdienmodellen: Ik geloof in de kracht van digitale transformatie en kan je helpen bij het creëren van nieuwe inkomstenstromen en zakelijke modellen die passen bij de digitale tijd.

Digitale Dienstverlening en/of Digitale Verkoopkanalen: Of het nu gaat om het opzetten van een digitaal klantenservicekanaal of het uitbreiden van je online verkoopmogelijkheden, ik heb de knowhow om je te begeleiden.

Voordelen van de Academy - Gelukfabriek

Mijn langdurige samenwerking met ondernemers heeft me geholpen om te begrijpen wat er nodig is voor succes in deze regio. Ik ben er om je te ondersteunen, je visie te omarmen en samen te werken aan de groei van jouw onderneming. Met jouw succes als mijn drijfveer, zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Zij gingen je al voor!

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ellen Oosting

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

ellenoosting.nl

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Liseth Blitz

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

blitzontwerpt.nl

.

Business Boost Nanda van Aalst

Nanda

Wauw wat was deze business boost een bijzondere dag. In een paar uur tijd kreeg ik alles waar ik op hoopte en nog meer. 
Ik besloot met Marjan samen te werken, omdat ik op zoek was naar een coach die niet terugvalt op het standaard zinnetje: wat denk je zelf? Ik denk zelf genoeg, maar daarvoor ga ik niet met een business coach aan de slag. Ik zocht iemand die mij vanuit haar expertise concreet verder kon helpen en die tegelijkertijd advies kon geven dat passend is voor wie ik ben als persoon. Iemand die het totaalplaatje ziet. Dat zag Marjan perfect!
Ik vertelde haar dat ik voelde dat mijn missie nog niet klopte, er ontbrak een diepere laag. Ook in mijn diensten miste ik nog elementen van wie ik ben en wat ik kan geven om anderen te helpen. Marjan wist binnen no time de ontbrekende puzzelstukjes te benoemen en hoe ik dat het beste in mijn bedrijf kan integreren. Aan het einde van de dag ging ik naar huis met een aangescherpte missie, nieuwe en aangescherpte diensten, mijn ideale klant helder en een helder plan voor 2020 om mijn omzetdoel te halen. Maar bovenal ook met heel veel nieuwe energie, blijdschap en vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet wat mij te doen staat! 
 
Nogmaals heel erg bedankt voor de ontzettend fijne dag en al jouw waardevolle input! 🙂
 
Liefs!

Sylvana - review Gelukfabriek

Sylvana Schouten van Galen

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

 bysylvana.nl

Xandra Koops Inspiratiemotor Gelukfabriek

Xandra Koops

Inspiratiemotor Studiekeuzecoach en spreker 

In december vorig jaar, vlak voor de kerstvakantie, had ik een Business Boost met Marjan. Dat leek mij heel fijn en nuttig omdat ik in 2020 serieuze grote stappen wil zetten met mijn bedrijf Inspiratiemotor. Wat een vergissing! Nee, natuurlijk was de Business Boost geen vergissing! Die was echt super! Alleen mijn eigen timing was niet goed. Ik heb de hele vakantie het gevoel gehad dat ik aan de slag wilde. Nog nooit heeft een kerstvakantie zo lang geduurd. Eindelijk was het januari en kon ik aan de slag. Vanaf de eerste werkweek ging het goed lopen. Nu, bijna half februari, zit ik met de opdrachten die nu al binnen zijn voor de komende tijd al ruim over mijn jaaromzet van 2019! Eind vorig jaar was mijn eigen Mindset al veranderd en Marjan gaf me nog een extra duw de goede richting op. We bedachten mijn challenge om in 2020 2020 studenten te inspireren. Dat aantal leek bijna onmogelijk maar door de afspraken die nu in mijn agenda staan lijk ik het echt te gaan halen! Hoe ik dat ga doen? Houd mijn social media in de gaten... 😉

  www.inspiratiemotor.nl

Maaike Siegel (review)

Mandy Woltjer

Doen wat je leuk vind, goed in bent en daarvan leven is een droom van veel mensen. Die droom had had ook ik, maar kwam erachter dat ondernemen ook een heus vak is. Een vak wat Marjan als geen ander verstaat. Marjan denkt met je mee, creëert helderheid in onduidelijkheid, structuur in chaos en schroomt niet om je weer even met beide benen op de grond te zetten. Maar ze overziet ook het grotere geheel, is vaak al 6 stappen verder en zorgt ervoor dat je jezelf niet te klein houdt.

Kortom een hele goede, maar ook vooral ook menselijke stok achter de deur.
Dus wil je actie en niet langer dromen? Marjan even bellen. Heb je in no-time concrete acties om je droom werkelijkheid te laten worden.

www.meervanpuntkomma.nl

Iris Colijn

Iris Colijn

Ik kwam Marjan tegen tijdens een netwerkevent en voelde meteen een leuke klik! Destijds was ik bezig met plannen voor een eigen bedrijf. De invulling, de missie, de why en de drive waren er al, maar Marjan heeft me de juiste zetjes gegeven die ik op dat moment nodig had. Tijdens de 1:1 Business Boost heb ik inzichten gekregen in mijn ideale klant en met name antwoord op de vragen: Hoe ga ik nu van start? Welke stappen ga ik zetten en hoe bereik ik mijn doelen? Marjan is een waardevolle gesprekspartner die je weet te motiveren en je van de ondernemersduikplank laat springen!

www.iriscolijn.nl

Reviews website

Marjolijn Nijstad

Marjan is praktisch komt met gerichte vragen snel tot de kern. Een op het oog simpele vraag heeft een groot verschil gemaakt voor mijn bedrijf. Ik kan je aanraden om met Marjan te gaan werken.

Marjolijn Nijstad www.marjoleinnijstad.nl

Kim Olthof, Groeigeluk

Kim Olthof

Rianne van der Vegt, About Memories

Rianne van der Vegt  

Eveline Broekhuizen

Eveline Broekhuizen

Je hoeft het niet alleen te doen.

 De frisse blik van een sparmaatje en feedback van een professional kan je zoveel verder helpen! Zij maken je bewust van je blinde vlekken en laten je ook zien hoever je al bent gekomen. Bovendien is successen vieren samen ook veel leuker!

   www.evelinebroekhuizen.com

Manda Gritter, Picture Power

Manda Gritter

Zullen we bellen?

Plan een gratis strategie sessie

Heb je vragen, wil je met mij sparren over een specifiek onderwerp of de 'hoe dan' vraag of wil je meer weten over de subsidie mogelijkheden?

Boek dan hiernaast een gesprek met mij!

Het is geheel gratis en vrijblijvend, maar als ik een match voel en mogelijkheden zie om te groeien, zal ik dat zeker benoemen!

 

Strategie sessie Gelukfabriek

Staat je vraag er niet bij? Laat het me weten!

Invalid Email
Invalid Number
Scroll naar boven