Creëer je eigen Yentl

Yentl - Gelukfabriek

Ken jij Yentl al?

Ken jij Yentl al? Yentl is mijn ideale klant en hiernaast kun je haar bewonderen.
De afgelopen jaren heb ik onwijs hard gewerkt aan en met Yentl.

Ik kwam er door schade en schande achter hoe belangrijk het is om te kiezen voor een ideale klant. Want ik ben een aantal jaren behoorlijk aan het aanrommelen geweest in mijn bedrijf. Keihard werken, zonder duidelijke focus. Niet precies weten voor wie je aan het werk bent, waar jouw klanten tegenaan lopen of wat ze graag willen? Een groot aanbod van producten en diensten en zeker geen logische opbouw.

Dit veranderde toen ik mijn bedrijf anders ging inrichten en wist dat ik een type klant had waar ik het allerliefste mee werkte. Ik besloot me steeds verder in deze doelgroep te verdiepen en uit te werken. Dit bleef in eerste instantie alleen bij uitwerken in woorden. Maar al snel maakte ik de combinatie naar het visuele. Want ik vind het heel fijn dat ik ergens naar kan kijken, iets letterlijk voor me zie. En zo is Yentl ook ontstaan.
Ik heb nu letterlijk een beeld van mijn ideale klant. Er staat precies op waar mijn Yentls tegenaan lopen en waar ze naar verlangen. Ik weet dan dus ook wat ik kan gaan doen om mijn klanten te helpen.

Workshop Mini Yentl maken

Ik gun jou jouw eigen Yentl. Daarom heb ik een training ontwikkeld om samen met jou jouw eigen mini Yentl te maken. En laat ik direct een veel gestelde vraag beantwoorden: Nee, je hoeft jouw ideale klant geen Yentl te noemen, geef hem of haar gerust een eigen naam!

Maar wat wel voor iedereen gelijk is, is het resultaat. Het maken van een Yentl geeft jou namelijk een duidelijk beeld van de klant, waardoor jouw Yentl als het ware voor je gaat werken. Elke keer dat ik haar zie weet ik waar ik het allemaal voor doe. In één oogopslag word ik herinnerd aan wie mijn ideale klant is, waar hij/zij mee zit en welke behoeftes, dromen, wensen er zijn. Duidelijker kan het bijna niet!
Daarom wil ik ook met jou werken om jouw Yentl ook te bouwen. Zorg ervoor dat je op de een of andere manier helder hebt voor wie jij “het” doet. Hoe specifieker, hoe beter. Want hoe beter je jouw ideale klant kent en voor je ziet, hoe beter je hem/haar kunt helpen bij het oplossen van zijn/haar probleem.

In deze training gaan we samen aan de slag om jouw ideale klant verder helder te krijgen én hem of haar visueel te maken! Ik heb verschillende MINI-YENTL’s dus je kunt kiezen welke het beste bij jouw ideale klant past! Na afloop van deze training heb je dus zowel letterlijk als figuurlijk een beeld van jouw ideale klant en hoe je hem / haar het beste kunt gaan helpen.

DIY: Maak je eigen mini Yentl

Lukt het jou niet om naar een training Yentl maken te komen, maar wil je wel heel graag zelf aan de slag? Dan heb ik voor jou het Mini Yentl, DIY pakket!

Een pakket met een toegangscode naar een online training waarin ik jou met een video precies uitleg hoe jij jouw eigen Mini Yentl kunt maken en natuurlijk krijg je een pakket thuis gestuurd met daarin alle informatie en materialen die jij nodig bent!

Het pakket vraag je aan, je krijgt dan direct toegang tot de online academie en ik stuur dan binnen 72 uur het DIY pakket naar je toe!