Over Gelukfabriek

Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten..

Mijn naam is Marjan van de Bult. Als klein kind droomde ik al van het ondernemersleven. Speelde ik winkeltje en zag ik in mijn slaapkamer vaak voor me hoe het leven als ondernemer er uit zou zien. Alleen écht in actie kwam ik nooit tot begin 2014 toen startte ik Gelukfabriek en inmiddels werk ik samen met een team van experts.

Ik ben ondernemer en strateeg en help jou om jouw ideeën omzetten naar succesvolle business concepten. Ik help je concreet te maken wat je wilt en denkt mee over hoe je dat het beste kunt doen.

Wil je meer weten over ons en wat we bij Gelukfabriek doen? Volg Gelukfabriek op social media. We kijken ernaar uit om je te leren kennen en ook jou te inspireren om het ondernemen leuker en makkelijker te maken!

Oudenrijn Fotografie-3690

Hoe het begon..

Ondanks dat mijn vader een eigen bedrijf had, is het ondernemerschap mij niet met de paplepel in gegoten. Daarvoor moest ik op zoek naar mijn eigen geluk.

Dat ging alleen niet vanzelf. Na mijn afstuderen, op de MBO-Verpleegkunde, HBO-verpleegkunde en Management in de Zorg, ging ik in de gezondheidszorg werken. Het werk als begeleider, coach en leidinggevende in de jeugdgezondheidszorg vond ik leuk om te doen, maar steeds vaker kwam ik moe en zonder energie thuis. Ik besefte dat ik het anders wilde doen. Mij niet meer wilde laten leiden door de verwachtingspatronen in Nederland.

Oudenrijn Fotografie-3750

Ik koos ervoor om vrijwilligerswerk te gaan doen in Malawi. En ik kan oprecht zeggen: wat was dit een bijzondere ervaring in mijn leven. In Malawi kon ik mezelf zijn, van betekenis zijn voor anderen en iets doen waar ik gelukkig van werd.Terug in Nederland gooide ik het roer helemaal om. Ik besloot mijn ondernemers skills, optimaal in te zetten en voor mijn eigen geluk te gaan. Ik wilde een plek creëren waar ik vrouwelijke ondernemers kan inspireren en motiveren met mijn verhaal. En zo ontstaat begin 2014 mijn bedrijf Gelukfabriek.

Kansen

Als er iets is wat ik geleerd heb de afgelopen jaren, is: ga doen wat je gelukkig maakt. En dat wil ik anderen ook meegeven. Je bent grotendeels zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en succes. Zeker na de komst van mijn prachtige dochter ben ik hier nog meer de waarde van gaan inzien. Ik wil haar heel graag meegeven dat je kunt bereiken wat je wilt. En nog belangrijker vind ik mijn missie om met Gelukfabriek en de Business Boosts waar te maken. Namelijk dat iedere (startende) ondernemer die een missie heeft en een succesvol bedrijf neer wil zetten een plek heeft waar alle informatie te vinden is en waar je het samen met iemand kunt doen.

Ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen. Om je eenzaam te voelen, om niet te weten welke stappen je nu kunt gaan zetten om wél eens successen te boeken, om constant te investeren in tijd en geld en niet de resultaten te krijgen waar je zo op had gehoopt. Om te twijfelen of je misschien toch weer in loondienst moet gaan en om uren achter de laptop te zitten zonder dat je echt productief bent.

Betaalbaar

Ik vind het echt dood en doodzonde dat er daardoor dromen in de prullenbak verdwijnen. Dat is niet nodig, je kunt met de juiste hulp en begeleiding echt succesvol worden met dat wat jij het allerliefste doet! En hoe tof is het dat Ronald en ik nu dezelfde missie hebben en waarmaken.

Toen ik net met mijn eigen bedrijf begon moest ik, zoals vele ondernemers, roeien met de riemen die ik had. Ik leerde in mezelf investeren, maar liep er vaak tegen aan dat er voor business coaches en experts duizenden euro’s werd gevraagd. Die duizenden euro’s heb je (vaak) als beginnende ondernemer niet óf kan je ook heel goed voor andere investeringen gebruiken.

Vanuit Gelukfabriek willen wij onze missie waarmaken daarom vragen we geen absurd hoge bedragen voor onze expertise. Met de online business academy geven we je op een toegankelijke manier de handvatten die jij nodig hebt om te groeien en om jou echt te kunnen helpen neemt Marjan jou tijdens de business boost mee in het business proces. Met onze missie en het bijbehorende verdienmodel hopen we dat we kunnen voorkomen dat jouw dromen dromen blijven en dat elke ondernemende persoon de mogelijkheid krijgt om een succes en winstgevend bedrijf neer te zetten.

mock-00529

Heb je herkenning na het lezen van dit verhaal en wil je ook van een ondernemend persoon naar een succesvol ondernemer ontwikkelen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Marjan als spreekster op jouw event of netwerkbijeenkomst

Oudenrijn Fotografie-3848

De afgelopen jaren is Marjan regelmatig als spreekster te vinden geweest op verschillende events. Zij vind het geweldig om mensen te kunnen inspireren met haar verhaal en ze in beweging te zetten om ook te werken aan een gelukkig en succesvol leven.
In haar lezingen geeft ze praktische tips en handvaten mee zodat je meteen aan de slag kunt en vanuit je eigen geluk durft te ondernemen.

Wil je Marjan als spreekster op jouw event of netwerkbijeenkomst?

Marjan in de media

Ben jij er klaar voor om samen te werken aan jouw bedrijf?! Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Scroll naar boven