Bouw een succesvol en winstgevend bedrijf en bereik persoonlijke doelen

Boost je bedrijf naar succes met ons Online Business Boost Traject! Ontwikkel een effectief businessplan, bouw je merk op en leer hoe je klanten aantrekt en je omzet vergroot. Leer daarnaast hoe je je financiën op orde krijgt, een sterke gemeenschap opbouwt en jezelf onderscheidt van je concurrenten.

Online Business Boost Training

Twijfels en onzekerheden..

Wil jij als startende ondernemer meer uit je bedrijf halen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Voel je je overweldigd door de hoeveelheid werk die bij het opzetten van een bedrijf komt kijken? Maak je je zorgen over de hoge kosten van ondernemerschap?

We kennen allemaal deze gevoelens. Maar weet je wat? Je bent niet de enige! Veel startende ondernemers voelen zich op deze manier. Het goede nieuws is dat er een oplossing is: het BUSINESS BOOST TRAJECT.

Met ons BUSINESS BOOST TRAJECT helpen we jou om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen. Je krijgt de tools en begeleiding die je nodig hebt om meer uit je bedrijf te halen en je doelen te bereiken. Ons programma is ontworpen door ervaren ondernemers en experts op het gebied van ondernemerschap, zodat je de beste begeleiding en ondersteuning krijgt.

 

Dit online business programma is een leuke en doeltreffende training waarin we gaan werken aan JOUW ijzersterke Businessstrategie.

Leer hoe je een effectief businessplan opstelt en ontdek hoe je je merk opbouwt en je boodschap effectief communiceert om klanten aan te trekken en je omzet te verhogen. Leer hoe je je financiën op orde krijgt en hoe je de winstgevendheid van je bedrijf kunt vergroten. Ontdek hoe je een sterke en betrokken gemeenschap kunt opbouwen rondom je merk, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de loyaliteit van bestaande klanten.

Ons programma is niet alleen effectief, maar ook betaalbaar. Wij begrijpen dat je als startende ondernemer nog niet over een groot budget beschikt en daarom hebben we ons programma zo ontworpen dat het voor iedereen betaalbaar is.

Dus waar wacht je nog op? Investeer in jezelf en in jouw bedrijf met ons BUSINESS BOOST TRAJECT. Laat ons je helpen om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen en succesvol te worden als ondernemer!

Voordelen van de Academy - Gelukfabriek

Online training: dus werken aan je bedrijf waar en wanneer je wilt! 

Dit online business programma is een leuke en doeltreffende training waarin we gaan werken aan JOUW ijzersterke Businessstrategie. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep, maar kan het programma gewoon in je eigen tijd doorlopen! In deze Facebookgroep voorzien we je van steun en support. Hier stel jij je vragen en krijg je antwoorden van ons.

voorkom dat je prijs een dealbreaker wordt

Wacht niet langer en geef jezelf en jouw bedrijf een boost met ons programma!

Na de Online Business Boost Training weet je:

 • Hoe je een effectief businessplan opstelt
 • Hoe je je merk opbouwt en je boodschap effectief communiceert om klanten aan te trekken en je omzet te verhogen
 • Hoe je je financiën op orde krijgt en hoe je de winstgevendheid van je bedrijf kunt vergroten
 • Hoe je een sterke en betrokken gemeenschap kunt opbouwen rondom je merk, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de loyaliteit van bestaande klanten
 • Inzicht krijgen in jezelf en jouw bedrijf: hoe wil jij precies in het leven staan?
 • Ontdekken waar jij nu écht gelukkig van wordt en hoe jij dat kunt omzetten naar een succesvolle en ijzersterkte business
 • Jouw ideeën omzetten naar een business concept
 • Verschillende diensten en verdienmodellen inzetten
 • De juiste focus verkrijgen en behouden
 • De juiste klanten aantrekken en omzet realiseren
 • Inzicht krijgen in wat jou onderscheidt van je collega's

Kortom, het Business Boost Traject biedt een totaalpakket aan tools, strategieën en inzichten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen en succesvol te worden als ondernemer.

Je kunt op elk moment instappen in deze gave training. Ik ga geen druk op je leggen of schaarste creëren. Jij bepaalt wanneer jij er klaar voor bent om stappen te zetten in jouw bedrijf!

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Waar wacht je op?

Klinkt fantastisch toch? Dat vinden alle ondernemers die jou voorgingen ook! Allemaal staan ze nu gelukkiger in het leven en kiezen ze écht voor zichzelf. En raad eens? Ook hun bedrijven hebben daarvan geprofiteerd. Meer focus en rust, meer klanten, meer omzet, eindelijk een fatsoenlijk salaris en winst!

Om jou extra begeleiding te geven heb ik een aantal startdata per jaar. Je begint met een groep gelijkgestemde onderneemsters en krijgt toegang tot een besloten Facebook groep. We beginnen op 1 moment, maar je kunt dit natuurlijk gewoon in je eigen tempo doen. Na aanmelding blijven jouw inloggegevens altijd geldig, dus kun je alles altijd nog een keer terugkijken!

Startdatum: wanneer jij er klaar voor bent!

Jij bepaalt zelf wanneer jij serieus wilt werken aan een succesvol en winstgevend bedrijf.

Zij gingen je al voor!

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ellen Oosting

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

ellenoosting.nl

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Liseth Blitz

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

blitzontwerpt.nl

.

Business Boost Nanda van Aalst

Nanda

Wauw wat was deze business boost een bijzondere dag. In een paar uur tijd kreeg ik alles waar ik op hoopte en nog meer. 
Ik besloot met Marjan samen te werken, omdat ik op zoek was naar een coach die niet terugvalt op het standaard zinnetje: wat denk je zelf? Ik denk zelf genoeg, maar daarvoor ga ik niet met een business coach aan de slag. Ik zocht iemand die mij vanuit haar expertise concreet verder kon helpen en die tegelijkertijd advies kon geven dat passend is voor wie ik ben als persoon. Iemand die het totaalplaatje ziet. Dat zag Marjan perfect!
Ik vertelde haar dat ik voelde dat mijn missie nog niet klopte, er ontbrak een diepere laag. Ook in mijn diensten miste ik nog elementen van wie ik ben en wat ik kan geven om anderen te helpen. Marjan wist binnen no time de ontbrekende puzzelstukjes te benoemen en hoe ik dat het beste in mijn bedrijf kan integreren. Aan het einde van de dag ging ik naar huis met een aangescherpte missie, nieuwe en aangescherpte diensten, mijn ideale klant helder en een helder plan voor 2020 om mijn omzetdoel te halen. Maar bovenal ook met heel veel nieuwe energie, blijdschap en vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet wat mij te doen staat! 
 
Nogmaals heel erg bedankt voor de ontzettend fijne dag en al jouw waardevolle input! 🙂
 
Liefs!

Sylvana - review Gelukfabriek

Sylvana Schouten van Galen

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

 bysylvana.nl

Xandra Koops Inspiratiemotor Gelukfabriek

Xandra Koops

Inspiratiemotor Studiekeuzecoach en spreker 

In december vorig jaar, vlak voor de kerstvakantie, had ik een Business Boost met Marjan. Dat leek mij heel fijn en nuttig omdat ik in 2020 serieuze grote stappen wil zetten met mijn bedrijf Inspiratiemotor. Wat een vergissing! Nee, natuurlijk was de Business Boost geen vergissing! Die was echt super! Alleen mijn eigen timing was niet goed. Ik heb de hele vakantie het gevoel gehad dat ik aan de slag wilde. Nog nooit heeft een kerstvakantie zo lang geduurd. Eindelijk was het januari en kon ik aan de slag. Vanaf de eerste werkweek ging het goed lopen. Nu, bijna half februari, zit ik met de opdrachten die nu al binnen zijn voor de komende tijd al ruim over mijn jaaromzet van 2019! Eind vorig jaar was mijn eigen Mindset al veranderd en Marjan gaf me nog een extra duw de goede richting op. We bedachten mijn challenge om in 2020 2020 studenten te inspireren. Dat aantal leek bijna onmogelijk maar door de afspraken die nu in mijn agenda staan lijk ik het echt te gaan halen! Hoe ik dat ga doen? Houd mijn social media in de gaten... 😉

  www.inspiratiemotor.nl

Maaike Siegel (review)

Mandy Woltjer

Doen wat je leuk vind, goed in bent en daarvan leven is een droom van veel mensen. Die droom had had ook ik, maar kwam erachter dat ondernemen ook een heus vak is. Een vak wat Marjan als geen ander verstaat. Marjan denkt met je mee, creëert helderheid in onduidelijkheid, structuur in chaos en schroomt niet om je weer even met beide benen op de grond te zetten. Maar ze overziet ook het grotere geheel, is vaak al 6 stappen verder en zorgt ervoor dat je jezelf niet te klein houdt.

Kortom een hele goede, maar ook vooral ook menselijke stok achter de deur.
Dus wil je actie en niet langer dromen? Marjan even bellen. Heb je in no-time concrete acties om je droom werkelijkheid te laten worden.

www.meervanpuntkomma.nl

Iris Colijn

Iris Colijn

Ik kwam Marjan tegen tijdens een netwerkevent en voelde meteen een leuke klik! Destijds was ik bezig met plannen voor een eigen bedrijf. De invulling, de missie, de why en de drive waren er al, maar Marjan heeft me de juiste zetjes gegeven die ik op dat moment nodig had. Tijdens de 1:1 Business Boost heb ik inzichten gekregen in mijn ideale klant en met name antwoord op de vragen: Hoe ga ik nu van start? Welke stappen ga ik zetten en hoe bereik ik mijn doelen? Marjan is een waardevolle gesprekspartner die je weet te motiveren en je van de ondernemersduikplank laat springen!

www.iriscolijn.nl

Reviews website

Marjolijn Nijstad

Marjan is praktisch komt met gerichte vragen snel tot de kern. Een op het oog simpele vraag heeft een groot verschil gemaakt voor mijn bedrijf. Ik kan je aanraden om met Marjan te gaan werken.

Marjolijn Nijstad www.marjoleinnijstad.nl

Kim Olthof, Groeigeluk

Kim Olthof

Rianne van der Vegt, About Memories

Rianne van der Vegt  

Eveline Broekhuizen

Eveline Broekhuizen

Je hoeft het niet alleen te doen.

 De frisse blik van een sparmaatje en feedback van een professional kan je zoveel verder helpen! Zij maken je bewust van je blinde vlekken en laten je ook zien hoever je al bent gekomen. Bovendien is successen vieren samen ook veel leuker!

   www.evelinebroekhuizen.com

Manda Gritter, Picture Power

Manda Gritter

voorkom dat je prijs een dealbreaker wordt

Business Boost Academie: Online training Boost jouw Bedrijf

Jij krijgt toegang tot de online Academy en kan direct aan de slag!


Nu € 799,00

Twijfel je nog?!

Plan een gratis strategie sessie

Lijkt het je tof om samen met mij aan de slag te gaan, maar twijfel je nog of dit het wel echt voor je is? Dat begrijp ik helemaal! Daarom bied ik je aan om gratis en vrijblijvend kennis met mij te maken. Op die manier kunnen we beide ontdekken of we een match zijn en samen kunnen gaan knallen met jouw bedrijfsstrategie.

Tijdens dit gesprek maken we dus kennis met elkaar en:

 • Gaan we kijken waar je nu staat als ondernemer en met je bedrijf
 • We gaan bepalen waar je naar toe wilt
 • Waar je nu tegenaan loopt
 • Welke stappen je nu in de juiste richting kan nemen
 • Je kan direct aan de slag met een aantal praktische tips en concrete adviezen!

Maak nu een afspraak voor een gratis strategie sessie van 30 minuten.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

 

Staat je vraag er hieronder niet bij? Laat het me weten!

Invalid Email
Invalid Number
Gelukfabriek FAQ
Scroll naar boven