Vraag een persoonlijk

en vrijblijvend gesprek aan en ontdek

jouw eerste stap naar zakelijk succes!

Welke doorbraak wil jij met jouw bedrijf?

Strategiesessie

Plan een gratis strategie sessie

 

Wij hebben de oplossing voor jou. Het Business Boost traject.

Maar twijfel je? Weet je nog niet zeker of het wat voor jou is? Plan dan een Strategie sessie en Marjan gaat persoonlijk met je mee denken.

Na deze sessie ben je in staat om...

  • Stappen te nemen om je bedrijf te laten groeien.
  • Het pad helder te zien.
  • Groeikansen te spotten voor je succes.

 

Wat zou jij doen...

als alles loopt zoals jij wilt en jij het succes van je bedrijf bepaalt?!

Tijdens onze strategiesessie:

  • Neem ik je mee in 3 belangrijke succesfactoren van een (commercieel) succesvol bedrijf.
  • Leer je hoe jij je omzet kunt vergroten.
  • Vertel ik jou de eerste stap die je na de sessie kunt zetten om de eerste omzet te realiseren!

Kom in actie en realiseer je doelen!

Plan jouw gratis strategie sessie

Kortom: zit jij vol plannen en ideeën voor je bedrijf, maar merk je dat je het lastig vindt om de juiste stappen te zetten en heb je behoefte om daar eens met iemand over te sparren? Wil jij concrete tips en adviezen toegepast op jouw specifieke situatie?!

Tijdens een business boost strategie sessie onderzoeken we waar de groeikansen voor jou en je bedrijf liggen. Zodat jij kunt toewerken naar commercieel succes.

 

Maak nu een afspraak voor een gratis strategie sessie van 30 minuten en ontvang direct praktische tips en adviezen. De gesprekken vinden plaats via Zoom! Ik stuur je een mail met de juiste link naar de Zoom-Sessie. Dus wees gerust, de link komt vanzelf naar je toe. Check je mailbox of als het daar niet binnenkomt de spambox!

Claim je plek!

 

Zij gingen je al voor!

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ellen Oosting

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

ellenoosting.nl

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Liseth Blitz

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

blitzontwerpt.nl

.

Business Boost Nanda van Aalst

Nanda

Wauw wat was deze business boost een bijzondere dag. In een paar uur tijd kreeg ik alles waar ik op hoopte en nog meer. 
Ik besloot met Marjan samen te werken, omdat ik op zoek was naar een coach die niet terugvalt op het standaard zinnetje: wat denk je zelf? Ik denk zelf genoeg, maar daarvoor ga ik niet met een business coach aan de slag. Ik zocht iemand die mij vanuit haar expertise concreet verder kon helpen en die tegelijkertijd advies kon geven dat passend is voor wie ik ben als persoon. Iemand die het totaalplaatje ziet. Dat zag Marjan perfect!
Ik vertelde haar dat ik voelde dat mijn missie nog niet klopte, er ontbrak een diepere laag. Ook in mijn diensten miste ik nog elementen van wie ik ben en wat ik kan geven om anderen te helpen. Marjan wist binnen no time de ontbrekende puzzelstukjes te benoemen en hoe ik dat het beste in mijn bedrijf kan integreren. Aan het einde van de dag ging ik naar huis met een aangescherpte missie, nieuwe en aangescherpte diensten, mijn ideale klant helder en een helder plan voor 2020 om mijn omzetdoel te halen. Maar bovenal ook met heel veel nieuwe energie, blijdschap en vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet wat mij te doen staat! 
 
Nogmaals heel erg bedankt voor de ontzettend fijne dag en al jouw waardevolle input! 🙂
 
Liefs!

Sylvana - review Gelukfabriek

Sylvana Schouten van Galen

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

 bysylvana.nl

Xandra Koops Inspiratiemotor Gelukfabriek

Xandra Koops

Inspiratiemotor Studiekeuzecoach en spreker 

In december vorig jaar, vlak voor de kerstvakantie, had ik een Business Boost met Marjan. Dat leek mij heel fijn en nuttig omdat ik in 2020 serieuze grote stappen wil zetten met mijn bedrijf Inspiratiemotor. Wat een vergissing! Nee, natuurlijk was de Business Boost geen vergissing! Die was echt super! Alleen mijn eigen timing was niet goed. Ik heb de hele vakantie het gevoel gehad dat ik aan de slag wilde. Nog nooit heeft een kerstvakantie zo lang geduurd. Eindelijk was het januari en kon ik aan de slag. Vanaf de eerste werkweek ging het goed lopen. Nu, bijna half februari, zit ik met de opdrachten die nu al binnen zijn voor de komende tijd al ruim over mijn jaaromzet van 2019! Eind vorig jaar was mijn eigen Mindset al veranderd en Marjan gaf me nog een extra duw de goede richting op. We bedachten mijn challenge om in 2020 2020 studenten te inspireren. Dat aantal leek bijna onmogelijk maar door de afspraken die nu in mijn agenda staan lijk ik het echt te gaan halen! Hoe ik dat ga doen? Houd mijn social media in de gaten... 😉

  www.inspiratiemotor.nl

Maaike Siegel (review)

Mandy Woltjer

Doen wat je leuk vind, goed in bent en daarvan leven is een droom van veel mensen. Die droom had had ook ik, maar kwam erachter dat ondernemen ook een heus vak is. Een vak wat Marjan als geen ander verstaat. Marjan denkt met je mee, creëert helderheid in onduidelijkheid, structuur in chaos en schroomt niet om je weer even met beide benen op de grond te zetten. Maar ze overziet ook het grotere geheel, is vaak al 6 stappen verder en zorgt ervoor dat je jezelf niet te klein houdt.

Kortom een hele goede, maar ook vooral ook menselijke stok achter de deur.
Dus wil je actie en niet langer dromen? Marjan even bellen. Heb je in no-time concrete acties om je droom werkelijkheid te laten worden.

www.meervanpuntkomma.nl

Iris Colijn

Iris Colijn

Ik kwam Marjan tegen tijdens een netwerkevent en voelde meteen een leuke klik! Destijds was ik bezig met plannen voor een eigen bedrijf. De invulling, de missie, de why en de drive waren er al, maar Marjan heeft me de juiste zetjes gegeven die ik op dat moment nodig had. Tijdens de 1:1 Business Boost heb ik inzichten gekregen in mijn ideale klant en met name antwoord op de vragen: Hoe ga ik nu van start? Welke stappen ga ik zetten en hoe bereik ik mijn doelen? Marjan is een waardevolle gesprekspartner die je weet te motiveren en je van de ondernemersduikplank laat springen!

www.iriscolijn.nl

Reviews website

Marjolijn Nijstad

Marjan is praktisch komt met gerichte vragen snel tot de kern. Een op het oog simpele vraag heeft een groot verschil gemaakt voor mijn bedrijf. Ik kan je aanraden om met Marjan te gaan werken.

Marjolijn Nijstad www.marjoleinnijstad.nl

Kim Olthof, Groeigeluk

Kim Olthof

Rianne van der Vegt, About Memories

Rianne van der Vegt  

Eveline Broekhuizen

Eveline Broekhuizen

Je hoeft het niet alleen te doen.

 De frisse blik van een sparmaatje en feedback van een professional kan je zoveel verder helpen! Zij maken je bewust van je blinde vlekken en laten je ook zien hoever je al bent gekomen. Bovendien is successen vieren samen ook veel leuker!

   www.evelinebroekhuizen.com

Manda Gritter, Picture Power

Manda Gritter

Scroll naar boven