Home Header Gelukfabriek
Review Gelukfabriek Blitz

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

– Liseth Blitz – blitzontwerpt.nl

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

– Sylvana Schouten van Galen – bysylvana.nl

Review Gelukfabriek Ellen Oosting

Lieve Marjan,

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

– Ellen Oosting – ellenoosting.nl

Bekijk alle referenties

Je kunt direct starten als je je hebt aangemeld. Dus direct actie in de taxi! Je blijft overigens toegang houden tot het programma, dus mocht er wat tussenkomen kun je het later met net zoveel energie verder oppakken.

Als je het hele programma volgt is mijn verwachting dat je ongeveer 3 maanden bezig bent. Het is afhankelijk van de tijd en energie die jij er in kunt stoppen hoe snel je het programma daadwerkelijk doorloopt. Je blijft toegang houden, dus stressen is niet nodig!

Mijn advies is om voor de live dag de eerste 3 modules in ieder geval doorlopen te hebben. Dus plan je business boost als je er aan toe bent.

Ik geloof er niet in dat je beter zou presteren als je elke week een nieuwe les in kunt zien. Bij mij krijg je daarom direct het hele programma. Dit vraagt wel wat van jou als deelnemer, want je krijgt dus ook niet de wekelijkse reminder van mij dat er een les open staat. Plan dus van te voren echt in je agenda momenten in waarop jij met het business boost programma aan de slag gaat.

Het programma is geschikt voor alle ondernemers. Het is voor ambitieuze ondernemers die stappen willen zetten, willen groeien met hun bedrijf, meer focus willen maar ook een stok achter de deur willen om de dromen en plannen om te zetten in concrete acties en stappen. Daarvoor gebruiken we de live-dag om echt in actie te komen. Je investeert met een business coach echt in jezelf.

Je kunt absoluut mee doen, ook al werk je niet online. Het programma heb ik speciaal gemaakt voor jou ter ondersteuning van de live-dag. Je krijgt en hebt toegang tot alle informatie waardoor je het heel eenvoudig in jouw offline bedrijf kunt implementeren.

Ik zou zeggen, direct instappen! Dit programma neemt je namelijk vanaf het begin af aan mee in het proces van een succesvol bedrijf neerzetten. Juist ook als je start bespaart het je een hele hoop frustraties en ellende als je de basis vanaf het begin goed neerzet.

Als je al langer onderneemt en je bent helemaal tevreden over hoe je business draait zie ik de noodzaak niet om hier aan mee te doen. Maar mocht je het idee hebben dat je ergens nog wel wat stappen kunt zetten zeg ik ‘stap in het business boost programma.’ Jij en jouw business krijgen een echte boost. Je gaat op zoek naar de verbeterpunten binnen jouw bedrijf en krijgt volop mogelijkheden om ook daadwerkelijk aan die knelpunten te gaan werken. Je leert werken AAN je bedrijf.

Ik snap dat het investeren in een business coach spannend is. De investering in dit programma is een investering in jouw eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van jouw bedrijf. Bedenk je vanaf nu bij elke investering ook wat het je gaat opleveren en hoeveel als je met volledige commitment het programma aangaat en wat het je kost als je nu geen stappen zet met jouw bedrijf. Is het de investering dan waard?

Academy Gelukfabriek