De (Online) Boost voor jouw Business!

Je hebt een droom. Je wilt vol trots kunnen vertellen dat jouw bedrijf een succes is. Dat je genoeg klanten hebt en dat je er je brood mee verdient.

Maar wat is het soms lastig. Jij weet wat je in huis hebt. Je weet dat je jouw klanten kunt helpen. Maar hoe vertaal je dat? Hoe breng je dat naar buiten zonder dat je hoeft te gaan schreeuwen? Hoe zorg je ervoor dat je trots bent op jezelf en jouw bedrijf en je dit ook terugziet in jouw cijfers? Hoe kan jij succesvol ondernemen zonder jezelf te verliezen?

Je bent er klaar voor om te gaan knallen. Je wilt succesvol ondernemen en alles in het werk stellen van jouw bedrijf een succesvol en winstgevend bedrijf te maken mét genoeg vrije tijd en energie om naast het werken ook nog keihard te genieten.

Het is tijd voor een flinke boost. Jouw eigen Business Boost!

Ben jij:

 • Een ambitieuze ondernemer en druk bezig met het opbouwen van een succesvol bedrijf?
 • Iemand die zich van binnen een succesvol ondernemer voelt, maar nog niet weet hoe je dit aan de wereld laat zien?
 • Iemand die bruist van de vele ideeën, maar heb je geen idee hoe je die vertaalt naar een concreet businessconcept?
 • Iemand die nieuwe diensten op de markt wil brengen, maar weet je niet waar je moet beginnen?
 • Op zoek naar een ervaren business coach om jouw bedrijf naar the next level te brengen?

Dan is de Gelukfabriek Business Boost zeker iets voor jou!  Wij hebben de afgelopen jaren al honderden ondernemers mogen coachen en begeleiden naar een succesvol en winstgevend bedrijf. We kennen de klappen van de zweep. Met al deze kennis en ervaring hebben wij een uniek programma ontwikkeld. Met die programma faciliteren wij jou in alle aspecten om te groeien met je bedrijf en jouw kwaliteiten en vaardigheden als ondernemer. Op naar winstgevend en succesvol ondernemen op de manier die bij jou past!

 • Wil je zelf online aan de slag met een leeromgeving? Dat kan!
 • Wil je in en met een groep leren? Dat kan!
 • Wil je 1 op 1 met Marjan aan de slag? Dat kan!

 

Wat je ook kiest, wij helpen jou om een ijzersterke strategie neer te zetten die bij jou past en ervoor zorgt dat je écht (door) kunt groeien. We gaan ervoor zorgen dat jouw bedrijf een flinke boost krijgt en je er weer vol goede moed tegenaan kunt.

 

Je bepaalt zelf hoe je het beste leert en ontwikkelt

Jij bepaalt zelf de impact van de Business Boost, dus stel je vragen als je ze hebt!

Bouw een ijzersterke business strategie

iris Colijn, gelukfabriek

Ik kwam Marjan tegen tijdens een netwerkevent en voelde meteen een leuke klik! Destijds was ik bezig met plannen voor een eigen bedrijf. De invulling, de missie, de why en de drive waren er al, maar Marjan heeft me de juiste zetjes gegeven die ik op dat moment nodig had. Tijdens de 1:1 Business Boost heb ik inzichten gekregen in mijn ideale klant en met name antwoord op de vragen: Hoe ga ik nu van start? Welke stappen ga ik zetten en hoe bereik ik mijn doelen? Marjan is een waardevolle gesprekspartner die je weet te motiveren en je van de ondernemersduikplank laat springen!

– Iris Colijn – www.iriscolijn.nl 

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

– Liseth Blitz – blitzontwerpt.nl

Gelukfabriek, Rianne van der Vegt, About Memories

Begin januari ging ik gelijk goed van start met een 1 op 1 Business Boost met Marjan. Ze hielp me met mijn doelen en het aanbrengen van meer structuur in mijn bedrijf. Daarnaast gaf ze mij het juiste duwtje in mijn rug om diezelfde maand nog mijn eerste filmworkshop te organiseren. Heel spannend, maar dit was goed... Dit had ik echt nodig! Marjan is een heel fijn persoon om mee te sparren. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, positieve energie, veel kennis en geeft goede tips om je ideale klant, administratie, social media en bedrijfsdoelen in kaart te krijgen. Absoluut een aanrader!

Rianne van der Vegt - www.About Memories.nl 

Sylvana - review Gelukfabriek

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

– Sylvana Schouten van Galen – bysylvana.nl

Revies Gelukfabriek, Nanda van Aalst mijnstoryteller
 
Wauw wat was deze business boost een bijzondere dag. In een paar uur tijd kreeg ik alles waar ik op hoopte en nog meer. 
Ik besloot met Marjan samen te werken, omdat ik op zoek was naar een coach die niet terugvalt op het standaard zinnetje: wat denk je zelf? Ik denk zelf genoeg, maar daarvoor ga ik niet met een business coach aan de slag. Ik zocht iemand die mij vanuit haar expertise concreet verder kon helpen en die tegelijkertijd advies kon geven dat passend is voor wie ik ben als persoon. Iemand die het totaalplaatje ziet. Dat zag Marjan perfect!
Ik vertelde haar dat ik voelde dat mijn missie nog niet klopte, er ontbrak een diepere laag. Ook in mijn diensten miste ik nog elementen van wie ik ben en wat ik kan geven om anderen te helpen. Marjan wist binnen no time de ontbrekende puzzelstukjes te benoemen en hoe ik dat het beste in mijn bedrijf kan integreren. Aan het einde van de dag ging ik naar huis met een aangescherpte missie, nieuwe en aangescherpte diensten, mijn ideale klant helder en een helder plan voor 2020 om mijn omzetdoel te halen. Maar bovenal ook met heel veel nieuwe energie, blijdschap en vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet wat mij te doen staat! 
 
Nogmaals heel erg bedankt voor de ontzettend fijne dag en al jouw waardevolle input! 🙂
 
Liefs! Nanda
Marjet Siegers, Gelukfabriek, Donderes
 
De Business Boost heeft mij geholpen het fundament voor mijn bedrijf te leggen waarmee ik vooruit kan! Mijn grootste plannen en dromen zijn nu concreet en hebben focus. Marjan, Dank je wel voor je enthousiasme en het creatief meedenken.
 
Marjet Siegers Coach-Consultant bij Donderes  

Wauw, ik wil het je toch even laten weten. Ik heb direct alle modules van het online programma even doorgekeken. Ik moet je vertellen dat het er prachtig, duidelijk en gedegen uitziet. Het geeft mij vertrouwen en ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt om deze training bij jou te volgen. Ik heb echt een training gekocht, dankjewel daarvoor! 

Manda Gritter Gelukfabriek

Ik vond de BusinessBoost met Marjan inspirerend, vol energie en enthousiasme in een open en ontspannen sfeer. Het is superfijn dat Marjan (net als ik) heel snel denkt. Daardoor konden we in een paar uur tijd heel veel structuur aanbrengen in alle plannen die in mijn hoofd zaten, keuzes maken en concrete acties formuleren. Dankjewel Marjan!

 Manda Gritter   www.picturepower.nl

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

Ellen Oosting - ellenoosting.nl

Esther Ruel van Mijn Gouden Traan Gelukfabriek

De Business Boost bij Marjan was iets waar ik heel erg naar uit keek. En het heeft me zoveel gebracht: structuur, focus en vooral heel veel energie en zin om door te gaan met Mijn gouden traan. Ik denk met plezier terug aan deze dag die me hielp om vervolgstappen te gaan zetten. De to-do list waarmee ik wegging is iets wat me nu scherp houdt. En als ik het even niet meer weet dan kijk ik naar mijn mini-Yentl en pak ik mijn Business Boost map erbij. Dat helpt!

Esther Ruel  www.mijngoudentraan.nl

Lianne Wolthuis Gelukfabriek

De Business Boost was een super leuk, gezellige en vooral leerzame dag! Deze dag heb ik veel geleerd over zowel mezelf als mijn bedrijf. Het heeft mij echt nieuwe inzichten gegeven! Daarbij vond ik het ook heel erg fijn dat je heel erg meedenkt over mijn bedrijf, hoe je het beste dingen kunt aanpakken, om weer nieuwe stappen te zetten, je bent echt betrokken!

Dus ik raad iedereen de Business Boost aan omdat je een ontzettende leuke coach bent, met een programma waar je weer stappen mee vooruit kunt zetten! Of je nou beginnend ondernemer bent of als je vast loopt en niet weet hoe verder...

Dankjewel Marjan!

Lianne Wolthuis   Lianne Pedicure & Manicure

In december vorig jaar, vlak voor de kerstvakantie, had ik een Business Boost met Marjan. Dat leek mij heel fijn en nuttig omdat ik in 2020 serieuze grote stappen wil zetten met mijn bedrijf Inspiratiemotor. Wat een vergissing! Nee, natuurlijk was de Business Boost geen vergissing! Die was echt super! Alleen mijn eigen timing was niet goed. Ik heb de hele vakantie het gevoel gehad dat ik aan de slag wilde. Nog nooit heeft een kerstvakantie zo lang geduurd. Eindelijk was het januari en kon ik aan de slag. Vanaf de eerste werkweek ging het goed lopen. Nu, bijna half februari, zit ik met de opdrachten die nu al binnen zijn voor de komende tijd al ruim over mijn jaaromzet van 2019! Eind vorig jaar was mijn eigen Mindset al veranderd en Marjan gaf me nog een extra duw de goede richting op. We bedachten mijn challenge om in 2020 2020 studenten te inspireren. Dat aantal leek bijna onmogelijk maar door de afspraken die nu in mijn agenda staan lijk ik het echt te gaan halen! Hoe ik dat ga doen? Houd mijn social media in de gaten... 😉

Xandra Koops, Inspiratiemotor Studiekeuzecoach en spreker www.inspiratiemotor.nl   www.inspiratiemotor.nl

Gelukfabriek, Mariska van Gennep

"Marjan ken ik al enkele jaren, we leerden elkaar online kennen, beiden net gestart en deden een training om online programma’s te maken. Omdat we allebei in Drenthe wonen, was de afspraak al snel gemaakt. Toen al ontpopte zich de vakvrouw Marjan, gedreven om andere onderneemsters te helpen groeien.

Via de zijlijn blijven we elkaar volgen en begin dit jaar start ik met haar Business Boost, om van  (mantelzorg)spreekster naar expert spreekster te gaan. De tips en tools die Marjan aanreikt zijn simpel en o zo doeltreffend! Marjan zet zich voor 1000% voor je in en vraagt vaak even tussendoor of het gaat, geeft een tip of inzicht om iets net even anders aan te pakken.

Alleen… na de komst van Corona, het zien inzakken van aanvragen om te spreken én het inzicht dat ik zelf minder betrokken ben, omdat ik niet meer mantelzorg (mijn man is overleden), besluit ik om te stoppen met ondernemen (in deze richting). Ons laatste coachgesprek verloopt dan ook anders dan verwacht. Na 20 minuten nemen we afscheid. Mijn besluit om te stoppen raakt haar diep, dat merk ik aan alles. Ze heeft alles gegeven wat ze kan om mij te coachen. Ik ga een ander pad. Marjan, blijf vooral doen wat je doet. Vrouwelijke onderneemsters helpen, coachen en stimuleren. Je bent en blijft een TOPPER!" 

Mariska van Gennep

https://lminterieurontwerp.nl

De Business Boost was verhelderend, motiverend en een echte eyeopener voor mij!
Laura van der Velden  - www.lminterieurontwerp.nl -

De business boost met Marjan was inspirerend, motiverend en gezellig tegelijk! Ik heb veel inzicht gekregen in o.a. mijn ideale klant (op een leuke en creatieve manier) en de te nemen stappen om mijn bedrijf op te bouwen.
Het was heel fijn om samen een duidelijke focus aan te brengen en alles concreet te maken!
Super bedankt Marjan!


Kim Olthof  - mijngroeigeluk.nl -

Start met de Business Boost: succesvol ondernemen

Voorafgaand aan de Business Boost zullen wij je een vragenlijst opsturen en krijg je inzicht in waar je nu staat met je bedrijf. Afhankelijk van het pakket wat je kiest krijg je toegang tot de online Business Boost training. Jij bepaalt zelf wanneer jij hiermee aan de slag gaat en kunt dan zelf al stappen zetten. Daarnaast zorg je ervoor dat Marjan een goede voorbereiding heeft, zodat zij als business coach vooraf inzicht heeft in jouw bedrijf en ideeën. Zo kunnen we meteen aan de slag!

Kies je voor begeleiding van Marjan?! Dan zullen we samen een actieplan opstellen waarbij jouw ideale klant centraal staat. Dit zal natuurlijk een plan zijn waar jij je zelf prettig bij voelt, want hoe zekerder je zelf van je business strategie bent, hoe meer kans van slagen!

 

Na de Business Boost weet je;

 • Hoe jij succesvol kunt ondernemen
 • Wie jouw ideale klant is.
 • Hoe je jouw ideeën omzet naar een business concept.
 • Welke diensten en verdienmodellen je succesvol kunt inzetten.
 • Welke marketingacties er nodig zijn.
 • Hoe je de juiste focus krijgt en houdt.
 • Hoe je de juiste klanten trekt en omzet gaat draaien.
 • Wat jou onderscheid van je collega’s.
 • Hoe jij kan gaan groeien als ondernemer.

OFTEWEL: je kunt aan de slag met jouw eigen bedrijfsstrategie!

IMG_8680

Kies uit de volgende opties:

Online Training: boost je bedrijf
Business Boost Groepstraject
1 op 1 comleet traject en TMA

Jij krijgt toegang tot de online Academie en kunt direct aan de slag. Dit online programma bevat verschillende modules met elk meerdere lessen en is een leuke en doeltreffende training waarin jij gaat werken aan JOUW ijzersterke Businessstrategie.

 

Kortom je leert alles wat nodig is om een succesvol ondernemer te worden met een winstgevend bedrijf!

 

 

 

Jij krijgt toegang tot de online Academie en kan direct aan de slag met de online modules. De kennis en informatie die je opdoet ga je samen met Marjan en gelijkgestemde ondernemers verwerken tot jouw eigen business strategie. Dit doe je op de 3 live-dagen die bij dit groeps-traject horen.

Tijdens deze groepssessie zijn er andere ondernemers aanwezig die jou ook kunnen helpen aan nieuwe inzichten/ideeën. De ervaring leert dat het fijn kan zijn om met meerdere mensen over een onderwerp te kunnen sparren.

 

 

Jij krijgt toegang tot de online Academie en kan direct aan de slag met de online modules. Daarnaast plannen we 3 dagen waarop jij samen met Marjan 1 op1 aan de slag gaat. Je krijgt dus de volledige aandacht. Zo weet je zeker dat ieder onderwerp waar je vragen over hebt of mee zit besproken wordt. Full focus op jouw bedrijf en jouw business strategie!

Als waardevolle aanvulling nemen wij als gecertificeerde TMA analist een volledige en uitgebreide TMA bij jou af om te kijken waar jij staat en wat jouw waardevolle drijfveren en competenties zijn. Zo kunnen we samen een de meest optimale koers uitzetten om van jouw bedrijf (weer) een succesvol en winstgevend bedrijf te maken!

 

 • Toegang tot de Online Business Boost Academie en de besloten Facebookgroep.
 • Je krijgt voorafgaand een vragenlijst om jouw actiepunten helder te krijgen.
 • Je leert wat succesvol ondernemen is en hoe jij dit specifiek voor jou kunt inzetten.
 • Na afloop van dit Business Boost Traject heb jij een actieplan passend bij waar jij nu staat met jouw bedrijf!
 • Toegang tot de Business Boost Academie en de besloten Facebookgroep.
 • Je krijgt voorafgaand een vragenlijst om jouw actiepunten helder te krijgen.
 • 3 Live dagen om samen met Marjan en andere enthousiaste ondernemers jouw business strategie te bepalen.
 • Je krijgt een trainingsmap met alle informatie voor jouw Business Boost.
 • Je gaat op een hele speciale, creatieve manier jouw ideale klant uitwerken.
 • Na de live dagen plannen we een online sessie van 1 uur waarin we de stappen bespreken die je gezet hebt en een actieplan maken voor de komende 3 maanden.
 • Marjan is die 3 maanden nog volledig tot jouw beschikking voor coaching.
 • Na afloop van het Business Boost Traject heb jij een actieplan passend bij waar jij nu staat met jouw bedrijf!
 • Toegang tot de Business Boost Academie en de besloten Facebookgroep.
 • Je krijgt voorafgaand een vragenlijst om jouw actiepunten helder te krijgen.
 • Volledige TMA door ons als gecertificeerd TMA analist.
 • Live uitleg en bespreking van de uitkomst TMA.
 • 3 Live dagen 1 op 1 om samen met Marjan jouw business strategie te bepalen.
 • Je krijgt een trainingsmap met alle informatie voor jouw Business Boost.
 • Je gaat op een hele speciale, creatieve manier jouw ideale klant uitwerken.
 • We gaan op een unieke manier aan de slag met blokkades die jou nu in de weg staan daadwerkelijk te groeien.
 • We plannen na de 1 op 1 Business Boost een sessie van 1 uur waarin we de stappen bespreken die je gezet hebt en een actieplan maken voor de komende 3 maanden.
 • Marjan is die 3 maanden nog volledig tot jouw beschikking voor coaching.
 • Na afloop van het Business Boost Traject heb jij een actieplan passend bij waar jij nu staat met jouw bedrijf!

iris Colijn, gelukfabriek

Ik kwam Marjan tegen tijdens een netwerkevent en voelde meteen een leuke klik! Destijds was ik bezig met plannen voor een eigen bedrijf. De invulling, de missie, de why en de drive waren er al, maar Marjan heeft me de juiste zetjes gegeven die ik op dat moment nodig had. Tijdens de 1:1 Business Boost heb ik inzichten gekregen in mijn ideale klant en met name antwoord op de vragen: Hoe ga ik nu van start? Welke stappen ga ik zetten en hoe bereik ik mijn doelen? Marjan is een waardevolle gesprekspartner die je weet te motiveren en je van de ondernemersduikplank laat springen! 

– Iris Colijn – www.iriscolijn.nl 

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

– Liseth Blitz – blitzontwerpt.nl

Gelukfabriek, Rianne van der Vegt, About Memories

Begin januari ging ik gelijk goed van start met een 1 op 1 Business Boost met Marjan. Ze hielp me met mijn doelen en het aanbrengen van meer structuur in mijn bedrijf. Daarnaast gaf ze mij het juiste duwtje in mijn rug om diezelfde maand nog mijn eerste filmworkshop te organiseren. Heel spannend, maar dit was goed... Dit had ik echt nodig! Marjan is een heel fijn persoon om mee te sparren. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, positieve energie, veel kennis en geeft goede tips om je ideale klant, administratie, social media en bedrijfsdoelen in kaart te krijgen. Absoluut een aanrader!

Rianne van der Vegt - www.About Memories.nl 

Sylvana - review Gelukfabriek

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

– Sylvana Schouten van Galen – bysylvana.nl

Revies Gelukfabriek, Nanda van Aalst mijnstoryteller
 
Wauw wat was deze business boost een bijzondere dag. In een paar uur tijd kreeg ik alles waar ik op hoopte en nog meer. 
Ik besloot met Marjan samen te werken, omdat ik op zoek was naar een coach die niet terugvalt op het standaard zinnetje: wat denk je zelf? Ik denk zelf genoeg, maar daarvoor ga ik niet met een business coach aan de slag. Ik zocht iemand die mij vanuit haar expertise concreet verder kon helpen en die tegelijkertijd advies kon geven dat passend is voor wie ik ben als persoon. Iemand die het totaalplaatje ziet. Dat zag Marjan perfect!
Ik vertelde haar dat ik voelde dat mijn missie nog niet klopte, er ontbrak een diepere laag. Ook in mijn diensten miste ik nog elementen van wie ik ben en wat ik kan geven om anderen te helpen. Marjan wist binnen no time de ontbrekende puzzelstukjes te benoemen en hoe ik dat het beste in mijn bedrijf kan integreren. Aan het einde van de dag ging ik naar huis met een aangescherpte missie, nieuwe en aangescherpte diensten, mijn ideale klant helder en een helder plan voor 2020 om mijn omzetdoel te halen. Maar bovenal ook met heel veel nieuwe energie, blijdschap en vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet wat mij te doen staat! 
 
Nogmaals heel erg bedankt voor de ontzettend fijne dag en al jouw waardevolle input! 🙂
 
Liefs! Nanda
Marjet Siegers, Gelukfabriek, Donderes
 
De Business Boost heeft mij geholpen het fundament voor mijn bedrijf te leggen waarmee ik vooruit kan! Mijn grootste plannen en dromen zijn nu concreet en hebben focus. Marjan, Dank je wel voor je enthousiasme en het creatief meedenken.
 
Marjet Siegers Coach-Consultant bij Donderes  

Wauw, ik wil het je toch even laten weten. Ik heb direct alle modules van het online programma even doorgekeken. Ik moet je vertellen dat het er prachtig, duidelijk en gedegen uitziet. Het geeft mij vertrouwen en ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt om deze training bij jou te volgen. Ik heb echt een training gekocht, dankjewel daarvoor! 

Manda Gritter Gelukfabriek

Ik vond de BusinessBoost met Marjan inspirerend, vol energie en enthousiasme in een open en ontspannen sfeer. Het is superfijn dat Marjan (net als ik) heel snel denkt. Daardoor konden we in een paar uur tijd heel veel structuur aanbrengen in alle plannen die in mijn hoofd zaten, keuzes maken en concrete acties formuleren. Dankjewel Marjan!

 Manda Gritter   www.picturepower.nl

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

Ellen Oosting - ellenoosting.nl

Esther Ruel van Mijn Gouden Traan Gelukfabriek

De Business Boost bij Marjan was iets waar ik heel erg naar uit keek. En het heeft me zoveel gebracht: structuur, focus en vooral heel veel energie en zin om door te gaan met Mijn gouden traan. Ik denk met plezier terug aan deze dag die me hielp om vervolgstappen te gaan zetten. De to-do list waarmee ik wegging is iets wat me nu scherp houdt. En als ik het even niet meer weet dan kijk ik naar mijn mini-Yentl en pak ik mijn Business Boost map erbij. Dat helpt!

Esther Ruel  www.mijngoudentraan.nl

Lianne Wolthuis Gelukfabriek

De Business Boost was een super leuk, gezellige en vooral leerzame dag! Deze dag heb ik veel geleerd over zowel mezelf als mijn bedrijf. Het heeft mij echt nieuwe inzichten gegeven! Daarbij vond ik het ook heel erg fijn dat je heel erg meedenkt over mijn bedrijf, hoe je het beste dingen kunt aanpakken, om weer nieuwe stappen te zetten, je bent echt betrokken!

Dus ik raad iedereen de Business Boost aan omdat je een ontzettende leuke coach bent, met een programma waar je weer stappen mee vooruit kunt zetten! Of je nou beginnend ondernemer bent of als je vast loopt en niet weet hoe verder...

Dankjewel Marjan!

Lianne Wolthuis   Lianne Pedicure & Manicure

In december vorig jaar, vlak voor de kerstvakantie, had ik een Business Boost met Marjan. Dat leek mij heel fijn en nuttig omdat ik in 2020 serieuze grote stappen wil zetten met mijn bedrijf Inspiratiemotor. Wat een vergissing! Nee, natuurlijk was de Business Boost geen vergissing! Die was echt super! Alleen mijn eigen timing was niet goed. Ik heb de hele vakantie het gevoel gehad dat ik aan de slag wilde. Nog nooit heeft een kerstvakantie zo lang geduurd. Eindelijk was het januari en kon ik aan de slag. Vanaf de eerste werkweek ging het goed lopen. Nu, bijna half februari, zit ik met de opdrachten die nu al binnen zijn voor de komende tijd al ruim over mijn jaaromzet van 2019! Eind vorig jaar was mijn eigen Mindset al veranderd en Marjan gaf me nog een extra duw de goede richting op. We bedachten mijn challenge om in 2020 2020 studenten te inspireren. Dat aantal leek bijna onmogelijk maar door de afspraken die nu in mijn agenda staan lijk ik het echt te gaan halen! Hoe ik dat ga doen? Houd mijn social media in de gaten... 😉

Xandra Koops, Inspiratiemotor Studiekeuzecoach en spreker www.inspiratiemotor.nl   www.inspiratiemotor.nl

Gelukfabriek, Mariska van Gennep

"Marjan ken ik al enkele jaren, we leerden elkaar online kennen, beiden net gestart en deden een training om online programma’s te maken. Omdat we allebei in Drenthe wonen, was de afspraak al snel gemaakt. Toen al ontpopte zich de vakvrouw Marjan, gedreven om andere onderneemsters te helpen groeien.

Via de zijlijn blijven we elkaar volgen en begin dit jaar start ik met haar Business Boost, om van  (mantelzorg)spreekster naar expert spreekster te gaan. De tips en tools die Marjan aanreikt zijn simpel en o zo doeltreffend! Marjan zet zich voor 1000% voor je in en vraagt vaak even tussendoor of het gaat, geeft een tip of inzicht om iets net even anders aan te pakken.

Alleen… na de komst van Corona, het zien inzakken van aanvragen om te spreken én het inzicht dat ik zelf minder betrokken ben, omdat ik niet meer mantelzorg (mijn man is overleden), besluit ik om te stoppen met ondernemen (in deze richting). Ons laatste coachgesprek verloopt dan ook anders dan verwacht. Na 20 minuten nemen we afscheid. Mijn besluit om te stoppen raakt haar diep, dat merk ik aan alles. Ze heeft alles gegeven wat ze kan om mij te coachen. Ik ga een ander pad. Marjan, blijf vooral doen wat je doet. Vrouwelijke onderneemsters helpen, coachen en stimuleren. Je bent en blijft een TOPPER!" 

Mariska van Gennep

https://lminterieurontwerp.nl

De Business Boost was verhelderend, motiverend en een echte eyeopener voor mij!
Laura van der Velden  - www.lminterieurontwerp.nl -

Twijfel je nog?

Plan een gratis strategie sessie

Lijkt het je tof om samen met ons aan de slag te gaan, maar twijfel je nog of dit wel echt wat voor je is? Dat begrijp we helemaal! Daarom bieden we je aan om gratis en vrijblijvend kennis met elkaar te maken. Op die manier kunnen we samen ontdekken of we een match zijn en samen kunnen gaan knallen met jouw bedrijfsstrategie.

Tijdens dit gesprek maken we dus kennis met elkaar en;

 • Gaan we kijken waar je nu staat als ondernemer en met je bedrijf.
 • Gaan we bepalen waar je naar toe wilt.
 • Kijken we waar je nu tegenaan loopt.
 • Kijken we welke stappen je nu in de juiste richting kan nemen.
 • Kun je direct aan de slag met een aantal praktische tips en concrete adviezen!

Maak nu een afspraak voor een gratis strategie sessie van 30 minuten.

Wij kijken er naar uit om je te spreken!

 

Staat je vraag er hieronder niet bij? Laat het ons weten!

Invalid Email
Invalid Number
Gelukfabriek FAQ
Scroll naar boven