TMA Talenten Analyse

Waar ben jij goed in? En hoe vertaal je dat naar jouw bedrijf?

De TMA Talentenanalyse meet jouw drijfveren, talenten en daarmee jouw motivatie. We ontdekken wat jouw bouwstenen van jouw persoonlijkheid zijn.

 

Een drijfveer kun je zien als een van de bouwstenen van de persoonlijkheid van een mens. Het gaat om een stabiel (onbewust) persoonlijke behoefte en de daarbij behorende denkbeelden, angsten en verlangens. Drijfveren hebben veel impact op het gedrag, de ontwikkeling en de onwikkelingsmogelijkheden van een mens.

Talenten zijn de positief geformuleerde gedragsbewoordingen die voortkomen uit de verschillende scores van de drijfveren. Het is een natuurlijke sterke van de mens die hij/zij inzet om te krijgen wat hij/zij wil en te voorkomen wat hij/zij niet wil. Gedrag wat je laat zien wordt niet alleen bepaald door het "kunnen" (competenties en cognitieve capaciteiten), maar vooral ook door het "willen" (jouw drijfveren en talenten).

Wanneer je dingen doe die bij jouw persoonlijke drijfveren en talenten passen, merk grote motivatie en flow en dat zie je terug in je bedrijf!

Schermafbeelding 2021-09-21 om 12.09.13

Waarom de TMA?

Inzicht: Inzicht in de 22 verschillende persoonlijke drijfveren en 44 persoonlijke talenten. Dit inzicht helpt enorm om eigen motieven en voorkeursgedrag in kaart te brengen, te begrijpen en effectief in te zetten.

Herkenbaarheid: De talentenanalyse is voor de meeste mensen een eyeopener: de rapportage is treffend en zeer herkenbaar.

Positief: Elke uitkomst is goed. Het gaat immers om voorkeursgedrag. Hoe extremer de score op een drijfveer, des te groter het talent dat daarin verscholen ligt.

Praktisch: De analyse geeft inzicht in sterke en minder sterke kanten. Met TMA krijgt u handvatten om talent verder te ontwikkelen en in te zetten, compleet met ontwikkeltips.

De visie van de TMA methode is om mensen zoveel mogelijk te laten werken vanuit hun talenten en drijfveren. Werken vanuit talenten en drijfveren is het meest motiverend en heeft daarmee de meeste kans op succes. Uitgangspunt is om je te richten op wat er al aanwezig is bij mensen en dat daar gebruik van gemaakt wordt.

Wij zetten de TMA talentenanalyse bij Gelukfabriek in als instrument om te achterhalen wat jouw potentieel is en hoe jij jouw drijfveren en talenten in kunt zetten voor een passend en kloppend business model.

 

Na een TMA Talenten Analyse:

  • Heb jij inzicht in jouw talenten en drijfveren
  • Heb je beeld bij communicatie en marketing uitingen die bij jou passen
  • Weet je hoe jouw kwaliteiten omzet naar een business concept.
  • Weet je wat focus voor jou betekent
  • Hoe je de juiste klanten trekt en omzet gaat draaien
  • Wat jou onderscheid van je collega’s
Oudenrijn Fotografie-3576
mock-00483

Waar wacht je op?

Wij zijn hier superenthousiast over en zetten de TMA met alle liefde bij de onze Trajecten in. Maar ook ondernemers die even een boost willen. Die willen begrijpen waarom bepaalde zaken wel of juist niet voor ze werken. Je kunt bijvoorbeeld telkens als advies krijgen dat je de 'boer op mag gaan' om klanten te werven, maar als dat niet bij je past.. Gaat het ook nooit voor je werken.

De TMA Talenten Analyse kan je los doen, dan krijg je alle in's en out's van de analyse en de uitkomsten tijdens een gesprek. Maar wil jij het ook daadwerkelijk implementeren?! Boek dan jouw TMA in combinatie met de Business Boost. We gaan dan ook 1 op 1 kijken hoe jij alles kunt verwerken tot een succesvol en winstgevend Business Plan.

Startdatum: wanneer jij er klaar voor bent!

Jij bepaalt zelf wanneer jij serieus wilt werken aan een succesvol en winstgevend bedrijf.

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

Ellen Oosting - ellenoosting.nl

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

– Liseth Blitz – blitzontwerpt.nl

Sylvana - review Gelukfabriek

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

– Sylvana Schouten van Galen – bysylvana.nl

Twijfel je nog?!

Plan een gratis strategie sessie

Lijkt het je tof om jouw talenten en drijfveren te onderzoeken en wil jij weten hoe jij dit voor je kan laten werken? Maar voel je ergens nog een kleine twijfel of dit je verder gaat helpen?

Dat begrijpen we! Daarom bieden we je aan om gratis en vrijblijvend kennis te maken. Op die manier kunnen we beide ontdekken of we een match zijn en samen kunnen gaan knallen met jouw drijfveren en talenten en dus jouw bedrijfsstrategie.

Maak nu een afspraak voor een gratis strategie sessie van 30 minuten.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

 

Staat je vraag er hieronder niet bij? Laat het ons weten!

Invalid Email
Invalid Number
Schermafbeelding 2021-09-21 om 13.42.10
Scroll naar boven