Gelukfabriek 2.0 – klaar voor de volgende stap 

Zoals je misschien voorbij hebt zien komen zijn er grootse plannen voor Gelukfabriek en het traject dat we gaan aanbieden. Achter de schermen zijn we druk bezig met het framework opzetten en de eerste gesprekken voeren…

Wij zijn namelijk een vast team van experts aan het verzamelen. Experts in marketing, financiën, website, sales en creatieve ondernemers om samen met mij onwijs gave trajecten neer te zetten. Trajecten voor ondernemers die samen met mij met volledig focus en aandacht willen werken aan bedrijfsgroei en een winstgevend bedrijf! 

 

Hoe kan ik mijn klanten meer waarde bieden? 

De afgelopen tijd heb ik met één vraag in mijn hoofd gezeten:

‘Hoe kan ik de ondernemers in de Business Boost naar een nog grotere hoogte brengen en meer waarde bieden?’ Daar was helaas geen eenduidig antwoord op. Waar de één behoefte had aan financieel overzicht, gaven anderen aan dat ze hulp nodig hadden bij een strategisch marketingplan. En bijna iedereen gaf aan dat de tijd vinden om alles op te zetten en te onderhouden een enorme opgave was… 

Wat een vreemd fenomeen is ondernemen eigenlijk ook!  Je begint je bedrijf uit een passie en expertise, maar je wordt geacht als ondernemer ook meteen de administratie te snappen. Daarnaast je eigen marketing op te zetten, je salesgesprekken perfect te voeren en oh ja, online zichtbaarheid hoor je ook gewoon even te doen. Zelfs al besteed je dit als ondernemer uit, dan nog heb je vaak met 10 verschillende partijen te maken. Je hebt een sessie met je vormgever, maar die is niet aangehaakt bij je websitebouwer en je marketingplan doet weer iemand anders… Zo ben je, ook als je niet zelf aan alle knoppen zit, constant bezig met een vertaalslag maken zodat alle facetten in je bedrijf op elkaar aansluiten.
 

Het kwartje viel

Daar viel bij mij het kwartje. Bijna iedere expert belooft dat hij of zij het beste kan doen en het perfecte plan voor jou heeft klaarliggen. Maar nog steeds kijken de meeste experts daarbij maar naar één aspect van jouw bedrijf. 

Hoe kan ik klanten meer waarde bieden en nog beter aansluiten op de vraag van mijn ideale klant? Ik kan voor jou de vertaler zijn in een team van mensen die allemaal nauw met elkaar samenwerken. Zodat jij je echt kan focussen op jouw bedrijf en waar jij goed in bent. Onder begeleiding van mij en wellicht nog een andere expert kijken we samen naar de stappen die nu gezet kunnen worden. Vervolgens staat er een team om je heen van websitebouwers tot fotografen dat op perfect elkaar ingespeeld is. Allemaal om JOU te helpen! 

 

Vervolgstappen 

En terwijl ik dit type zijn de eerste stappen al gezet. De eerste lijnen zijn uitgezet en we hebben een aantal balletjes heel voorzichtig opgegooid. Want voor we zo’n droomteam van experts die mijn klanten gaan helpen bij elkaar hebben, moeten we heel zeker weten of het voor mij en voor jou de juiste experts zijn waar wij mee willen en kunnen samenwerken. Ik ben mijn eigen blogs weer ingedoken over samenwerken en het voelt alsof we voor jou jouw bedrijf aan het samenstellen zijn. Dat voelt geweldig! En super spannend… want ik besef me ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Anders dan de Business Boost wordt dit traject groter. Dit is écht voor ondernemers die het zat zijn om zich door hun eigen excuusjes en alle praktische zaken rondom de onderneming te laten tegenhouden. Ondernemers die voor één jaar lang écht all-in durven te gaan, durven te investeren en een jaar lang vol in willen zetten op zichzelf en vooral ontspannen willen ondernemen.  

 

Ik deel de komende tijd mijn reis naar deze enorme stap in Gelukfabriek. Ben jij na het lezen van deze blog ook klaar voor jouw volgende stap? Stuur me even een berichtje en ga dit jaar all-in met je bedrijf!  

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven