Ik ben Drents Ondernemer van de Maand

Drents Ondernemer van de maand - gelukfabriekWat een eer! Ik ben Drents Ondernemer van de maand

 

 

 

 

Waarom deze nominatie zoveel met mij deed

Het kan je bijna niet zijn ontgaan dat ik vorige week genomineerd ben als ondernemer van de Maand door ‘Ik ben Drents Ondernemer’. Ik schreef al dat ik het een hele eer vond. En dat ik nu de prijs ook nog heb gewonnen maakt het alleen maar specialer.

De afgelopen jaren heb ik kei en keihard gewerkt. En natuurlijk hoort dat bij het ondernemerschap net als alle pieken en dalen die er waren. Voor mij kan het leven en ondernemerschap niet zonder pieken en dalen gaan. Het hoort er bij. Momenten waarop je elke dag je bed uitspringt en ontzettend blij en gelukkig bent. Klanten tevreden de deur uit gaan en je echt hele toffe bedrijven en ondernemers ziet groeien. Coaches en fotografen die zichzelf met hun expertise op de kaart weten te zetten en meer klanten en omzet krijgen.
Maar ook momenten waarop je denkt, waar ben ik in vredesnaam aan begonnen?! Wacht dat ik wel niet?! Wie ben ik nou om mensen te helpen een succesvol bedrijf neer te zetten?! Waarom lukt deze lancering niet?! Wat doe ik verkeerd?!

Ben ik wel een echte ondernemer of moet ik weer in loondienst?

En heel eerlijk heb ik soms ook wel eens op het punt gestaan om toch weer in loondienst te gaan. Mijn verstand zei dat dat beter zou zijn. ‘Wellicht creëer je dan wat meer rust en zekerheid’ maar deze gedachte werd al snel verdrongen door mijn gevoel wat diep van binnen wist en weet dat Gelukfabriek een groot succes is.

Natuurlijk weet ik dat je de waardering uit en bij jezelf mag halen. Dat de mening van anderen er niet toe doet (behalve dan van jouw ideale klanten). Maar een nominatie als deze liet mijn hart wel even overslaan. Wat tof, ik heb ook echt wel even een vreugdedansje gemaakt!

Als ondernemer voorgedragen worden omdat je opvalt

never-give-upVoorgedragen worden omdat je opvalt, omdat mensen over je praten en supertevreden over de resultaten zijn. Blij zijn om met mij samen te kunnen en mogen werken.. dat doet een mens goed! Tenminste mij wel 😉
En dat is ook direct wat ik jou mee wil geven. De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt. In en aan mijn bedrijf. Hadden sommige acties direct resultaat en met anderen was ik langer aan het zaaien dan ik had verwacht. En zo is het bij jou ook. Het is een kwestie van zaaien en dan oogsten. Soms een lange adem en vooral doorzetten, doorzetten en doorzetten! Geef niet op.. je weet nooit wat je te wachten staat!

Zakt de moed je wel eens in de schoenen en wil je daar graag eens met mij over sparren?! Vraag dan hier jouw gratis Business Boost Sessie aan. Het lijkt mij heel leuk om je te spreken!

Marjan van de bult Liefs Marjan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven