Je gaat het doen, een bedrijf starten!

Een gedachte waar veel mensen mee rondlopen. Je wilt een bedrijf starten. Het idee is er, maar dan?! Hoe ga je te werk? Wat moet je allemaal doen? Wat komt er allemaal op je af? Ondernemen is namelijk niet hetzelfde als goed zijn in je vak. Er komt veel meer bij kijken als je een bedrijf wilt starten. Zo ben je ook ineens boekhouder, marketeer en beheer je de klantsystemen.

Een bedrijf starten waarmee je kunt groeien

Elk jaar starten er ongeveer 100.000 mensen een bedrijf. Maar slechts een klein percentage is na een aantal jaar nog succesvol. Hoe dit kan? Ik geloof dat een zzp’er te eigenwijs is. Wat aan de ene kant natuurlijk positief is, maar anderzijds beperkt hun dit gigantisch in de groei en mogelijkheden voor hun bedrijf.

In het diepe springen is top en heb ik bewondering voor, maar zorg wel dat je voorbereidt bent en weet dat je een plan hebt om mee aan het werk te kunnen. Weet wat jouw sterke punten zijn, hoe je je onderscheidt van jouw collega’s, wie jouw ideale klant is, hoe je deze gaat bereiken en meenemen in het proces om uiteindelijk een aankoop bij je te doen.

 

Is jouw plan realistisch?

Belangrijk hierbij is om te checken of jouw plan realistisch is. En juist omdat het waarschijnlijk jouw eigenschap is om eigenwijs te zijn, is het belangrijk hier iemand bij in te schakelen. Zorg dat je iemand om je heen hebt die met je meekijkt. Met jou onderzoek hoe realistisch en haalbaar jouw plan is en of je hier daadwerkelijk een succesvol en winstgevend bedrijf mee op bouwt.

 

Wij gaan jou helpen met het starten van jouw bedrijf!

Het is onze expertise om met jou mee te kijken en van jouw plannen realistische plannen te maken met concrete doelen en acties. Daarom hebben wij een checklist voor jou gemaakt. Dit is een document met maar liefst 45 pagina’s waarin wij jou stap voor stap meenemen in het bouwen van een succesvol bedrijf.

Een bedrijf waar jij vol trots over vertelt. Een bedrijf wat ervoor zorgt dat jij elke maand jezelf een goed salaris kunt overmaken aan jezelf en waarmee jouw missie waarmaakt.

 

Vraag hier jouw checklist aan en ga bouwen!Business Boost Checklist: start jouw bedrijf

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven